NASİP DEĞİLMİŞ

NASİP DEĞİLMİŞ

İnegölspor kalecisi Hamdi Tevfik Altıok, Niğde Belediyespor karşısında futbol adına yapılaması gereken her şeyi sahaya yansıtmalarına rağmen galibiyete ulaşamadıklarını belirterek; ?Nasip değilmiş? dedi.

İnegölspor sağ kanat oyuncusu Emre Okur ve kalecisi Hamdi Tevfik Altıok, 1-1 beraberlikle sonuçlanan Niğde Belediyespor müsabakasına ilişkin değerlendirmelerde bulundular.

SEZONUN EN İYİ FUTBOLUNU OYNADIK

İlk olarak konuşan Emre Okur, ?Bugün sezonun en iyi futbollarından bir tanesini oynadık. Yani 1 maçta herhalde bu kadar iyi futbol oynanır,  bu kadar çok pozisyona girilir ama kısmet değilmiş. Bugün kazanmayıçok istiyorduk. Sahada yaptığımız mücadele bunu gösterdi. Ama son dakika golüyle berabere kaldık. Şimdi devreye kadar önümüzde 4 tane maçımız var. Oradan toplayabildiğimiz kadar fazla puan toplayıp, kendimizi Play-Off´un içine atmak istiyoruz. İnşallah istediğimiz sonuçları elde ederiz. Niğde takımı baya bir kapandı. Bugünde gol atmayı umuyordum ama kısmet olmadı. İnşallah bundan sonraki maçlarda gol atmaya devam edeceğim? dedi.

FUTBOL ADINA HER ŞEYİ SAHAYA YANSITTIK

Kaleci Hamdi Tevfik Altıok ise; ?Futbol adına yapılması gereken ne varsa hepsini arkadaşlarımızla sahaya yansıttık. Daha farklı bir galibiyette olabilirdi. Geriye düşmemize rağmen 3-4 tane net pozisyonumuz oldu. Ama nasip, Allah böyle yazmış. Son dakikada penaltı golü ile maç gitti geldi ama dediğimiz gibi,nasip. Bu hafta 1 puan alacağımız varmış, öyle oldu. Yapacak bir şey yok. Bundan sonraki maçlara bakacağız? ifadelerini kullandı.

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10003,58%0,89
  • DOLAR

    32,36% -0,24
  • EURO

    34,75% 0,04
  • GRAM ALTIN

    2438,41% 0,00
  • Ç. ALTIN

    3954,35% -0,68