www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

NASRETTİN HOCA VE CAİLLOU İNEGÖL AVM´DE

NASRETTİN HOCA VE CAİLLOU İNEGÖL AVM´DE

İnegöl AVM, çocuklara yönelik olarak düzenlediği haftasonu etkinlikleri kapsamında Nasrettin Hoca Kukla müzikali ve Caillou gösterisi ile unutulmaz bir haftasonu yaşatıyor.

 

Açıldığı günden bugüne her haftasonunu dolu dolu geçiren İnegöl AVM, çocuklar için yine hem eğlenceli hem öğretici bir haftasonu hazırladı. Alışverişten eğlenceye, etkinlikten kampanyaya ziyaretçilerinin dolu dolu bir gün geçirmesi için tüm güzellikleri sunan İnegöl Alışveriş Merkezi, her haftasonu olduğu gibi bu haftasonu da çocuklar için birbirinden eğlenceli etkinliklere ev sahipliği yapıyor.

 

EĞLENEREK ÖĞRENECEKLER

Çocuklara yönelik olarak Cumartesi günü Nasrettin Hoca ile kukla müzikaline İnegöl AVM´de sahne alacak. Saat 15.00´da İnegöl AVM´de düzenlenecek gösteride çocukların bir yandan eğlenerek bir yandan da Nasrettin Hoca kültürünü öğrenmeleri sağlanacak.

 

ÇOCUKLARCA EN SEVİLEN KARAKTER

Pazar günü ise merakla beklenen ve çok sevilen Caillou miniklerle olacak. Özellikle son yıllarda hem çocuk gelişimi hem de görsellik olarak oldukça tercih edilen bir marka haline gelen Caillou, Pazar günü saat 15.00´da miniklerin konuğu olacak.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,46% -0,07
  • EURO

    34,72% -0,69
  • GRAM ALTIN

    2439,90% 0,16
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19