NAZİLLİ DÜŞÜNSÜN

NAZİLLİ DÜŞÜNSÜN

2. Lig Kırmızı Grup'un 6. haftasında bugün saat 16.30'da deplasmanda Nazilli Belediyesi ile karşılaşacak olan İnegölspor, liderlik şansı doğrultusunda 3 puan hedefi ile sahada mücadele edecek.

 

 

Lige Pazarspor galibiyeti ile başlayan İnegölspor, üst üste beraberliklerin aldığı ardından, Kırklarelispor`u kendi sahasında 1-0 yenerek 3. sıraya yükseldi. Ligin sürpriz takımlarından Nazilli Belediyespor ise zirvedeki takımların puan kaybettiği haftayı lider tamamladı.

 

Ligin iki formda ekibi İnegölspor ile Nazilli Belediyespor bugün İlçe Stadyumunda karşı karşıya gelecek.  

 

PROGRAM YOĞUN

Lig ve Ziraat Türkiye Kupası maçları nedeniyle yoğun bir dönem geçiren İnegölspor, Kırklarelispor maçının hemen ardından başladığı hazırlıklarını tamamlayarak maç için Nazilli`ye gitti.

 

GÖZLER RAİF-ERAY DÜELLOSUNDA

Lider karşısına tam kadro çıkacak olan temsilcimiz, kritik seferden puan ya da puanlar çıkartarak zirveye kurulmak istiyor. Ekibimizin en önemli silahı yine, Kırklareli galibiyetinin mimarı Raif Demir olurken, golcü oyuncu 5 golle her iki grubunda şuana kadar en çok gol atan ismi. Ev sahibi ekip ise, İnegölspor`un eski oyuncularından Eray Açıkgöz`ün kardeşi, 4 gollü Eren`e güveniyor.

 

DÜDÜK MUSTAFA KÜRŞAD FİLİZ’DE

Bugün saat 16.30`da Nazilli Stadyumu`nun ev sahipliğinde oynanacak olan maçı İstanbul bölgesi hakemlerinden Mustafa Kürşad Filiz yönetecek.

 



  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,46% 0,24
  • EURO

    34,63% 0,14
  • GRAM ALTIN

    2390,71% 0,45
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00