NDESİGN ÇALIŞANLARINI ÖDÜLLENDİRDİ

NDESİGN ÇALIŞANLARINI ÖDÜLLENDİRDİ

İnegöl Mobilyasının önde gelen firmalarından NdesigN, çalışanlarını ödüllendirdi. 5 kategoride yapılan değerlendirmeler sonucunda, 2013 yılının en takdir edilen çalışanlarına başarı sertifikası ve hediye çeki verildi.

 

Ağırlıklı olarak Avrupa, Ortadoğu, Balkan ve Kuzey Afrika ülkelerine yaptığı mobilya ihracatı ile tanınan ve son yıllarda ismi bile duyulmayan Afrika ülkelerine mobilya satmasıyla anılan NdesigN Mobilya, başarısına katkıda bulunan personelleriyle bir araya geldi. Çalışanlarına yemek veren firma, daha sonra değişik birimlerde görev yapan 5 ismi başarı sertifikası ve hediye çekiyle ödüllendirdi.

 

BİZ BİR AİLEYİZ

Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Güleç geride kalan bir yılın değerlendirmesini yaptığı buluşmada firmanın tüm çalışanlarına katkılarından ötürü bir teşekkür konuşması yaptı. NdesigN’in büyük bir aile olduğunu ve bu ailenin her bir ferdinin önemli olduğunu vurgulayan Ahmet Güleç, “Firma olarak son yıllarda önemli açılımlar yaptık. Kurumsal anlamda yaşanan bu değişimin mimarları sizlersiniz. Emeklerinizle ve üstün gayretlerinizle NdesigN’in gelişimine katkınızdan dolayı sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

 

TATLI BİR YARIŞ VE MOTİVASYON HEDEFLEDİK

NdesigN’in başarısının altında tüm birimlerde görev yapan çalışanların olduğunu sık sık vurgulayan Ahmet Güleç,  “İlk kez düzenlediğimiz bu organizasyondaki amacımız çalışanlar arasında bir nebze de olsa tatlı bir yarış ve motivasyon oluşturmayı hedefledik. Bunu da başardığımızı düşünüyoruz. Her birimin kendi içinde yapılan seçimle belirlenen çalışanlar işlerine olan dikkat ve bağlılıklarıyla diğer birim arkadaşlarının takdirini toplayarak örnek çalışan seçildiler. Kendilerini kutluyorum” şeklinde konuştu.

 

BAŞARI GÖSTEREN PERSONELE HEDİYELERİ TAKDİM EDİLDİ

Güleç’in konuşmasının ardından iskelet bölümünün başarılı çalışanı İbrahim Tekin’e ödülünü NdesigN Yönetim Kurulu Üyesi Abdulselam Güleç, sevkiyat bölümünün başarılı çalışanı Mehmet Korkmaz’a ödülünü Finans ve Satın Alma Müdürü Ahmet Dursun,  ön hazırlık bölümü başarılı çalışanı İsmet Vatansever’e Fabrika Müdürü Ahmet Yıldırım, döşeme bölümünün başarılı çalışanı Ertan Pekbay’a Ar-Ge Müdürü Mesut Akay ve konfeksiyon bölümünden Sabriye Altınok’a sertifikasını Endüstri Yüksek Mühendisi Aliye Betül Güleç takdim ederken, hediye çeklerini ise Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Güleç verdi.



  • BIST 100

    10324,54%0,56
  • DOLAR

    32,26% 0,06
  • EURO

    34,79% 0,07
  • GRAM ALTIN

    2399,34% -0,39
  • Ç. ALTIN

    3903,08% 0,24