NECMETTİN ERBAKAN İÇİN MEVLİT OKUTULDU

NECMETTİN ERBAKAN İÇİN MEVLİT OKUTULDU

Anadolu Gençlik Derneği İnegöl Şubesi, vefatının 3’üncü yılında Milli Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ı unutmadı. Erbakan için İshakpaşa camiinde mevlit okutulup helva dağıtıldı.

3 yıl önce ebedi hayata göç eden Milli Görüş lideri ve Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın ölümünün 3’üncü yılında, Anadolu Gençlik Derneği İnegöl Şubesi (AGD) tarafından mevlitle anıldı. Cuma akşamı akşam namazı ile yatsı namazı arasında yapılan mevlide vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Yatsı namazı sonrası ise Saadet Partisi Belediye Başkan adayı ve partililerin de katılımıyla cemaate helva ikram edildi.

 

KENDİSİ YAŞAMASA DA DAVASI DEVAM EDİYOR

Necmettin Erbakan için okutulan mevlit sonrası bir açıklama yapan Anadolu Gençlik Derneği İnegöl Şube Başkanı Kenan Alemdar, “Anadolu Gençlik Derneği İnegöl Şubesi olarak tüm Türkiye`de olduğu gibi ilçemizde de Prof. Dr. Necmettin Erbakan hocamızın vefatının 3. yılı münasebetiyle ‘Erbakan Haftası’ kapsamında çeşitli etkinlikler düzenledik. Programlarımızdaki amacımız Erbakan Hocamızı yalnızca anmak değil, aynı zamanda anlamak ve genç nesillere de en güzel şekilde anlatmaktır. Bu bağlamda ilk olarak Milli Görüşün İnegöl’de ilk kurucusu Halil İbrahim Çamlıdere ile gençlerimizi buluşturduk. Erbakan Hocamızı onun ağzından dinlemelerini sağladık. Hatim programı yaptık ve bu akşam da okunan hatimlerin duasını yapmak üzere İshakpaşa camiinde bir araya geldik. Bu akşamki katılım hocamızın ne kadar sevildiğini, kendisi hayatta olmasa da davasının devam ettiğinin en güzel göstergesidir. Cemaatin büyük çoğunluğunun gençlerden oluşması bizleri ayrıca mutlu ediyor ve umutlandırıyor. Hatim programımıza katılarak hatim duasını yapan İlçe Müftümüz Bayram Canbey`e, bizlere kuran ziyafeti sunan hocalarımız; Mehmet Kızılarslan`a, Selami Gönenç`e, Celalettin Genç`e Hasan Tüfekçiye ve Murat Küçük ile tüm katılımcılara teşekkür ediyorum” dedi.



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07