www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

NENE HATUN İLK MEZUNLARINI VERDİ

NENE HATUN İLK MEZUNLARINI VERDİ

2010-2011 Eğitim Öğretim yılının sona ermesinin ardından Nene Hatun Kız Meslek Lisesi okulun bahçesinde düzenlediği törenle ilk mezunlarını verdi. 78 öğrenci mezuniyetini keplerini havaya atarak kutlarken, gökyüzüne güvercinleri bıraktılar.

2010-2011 Eğitim Öğretim yılında eğitime başlayan Nene Hatun Kız Meslek Lisesi ilk mezunlarını verdi.

Okul bahçesinde düzenlenen törenle 78 öğrenci okuldan mezun oldu. Belediye Başkan Yardımcısı Gülhan Şahin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Baştürk ile şube müdürleri Özer Yılmaz, Tahsin Çetinkaya, öğrenci velileri, öğrenciler ve okulun öğretmenlerinin katıldığı tören saygı duruşu ve İstiklal marşının okunması ile başladı. Törenin açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Hakan Esen, Okulun geçen sene açılmasına rağmen bu sene mezun vermelerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Okulumuz 6 alan ve 741 öğrencisi ile eğtim öğretim faaliyetini sürdürmekte olup İnegöl eğitimine destek vermektedir. Yeni Okul olmamıza rağmen kurulum ve yapılanmasını büyük ölçüde tamamlamış bulunmaktadır. Öğretmen kadromuz kadrolu 23 toplamda ise 40 civarındadır. Gelecekte akademik ve mesleki anlamda İnegöl çapında başarılara imza atmak istiyoruz. Amacımız topluma, ailesine ve milletine faydalı insan yetiştirmek.” dedi.

2 yıl önce okulun olmadığını ve yapılan çalışmalar ile güzel bir okulun ortaya çıktığını aktaran İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Baştürk, Okuldan Nene hatunların çıkacağını söyledi. Yapılan konuşmaların ardından Okul birincisi Çocuk Gelişimi Bölümü öğrencisi Ayşe Budak, mezun öğrenciler adına bir konuşma yaparak, Türk bayrağını 11. sınıflara teslim etti. Mezuniyet töreni protokol üyeleri ile okul birincisinin bahçeye mezuniyet çiçeği dikmesi ile devam ederken, tören mezun olan öğrencilere belge verilmesi ve öğrencilerin keplerini havaya atarak, gökyüzüne güvercin bırakması ile son buldu.

 



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19