www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

NENE HATUN'DAN BÜYÜK BAŞARI

NENE HATUN

Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Futsal Takımı Bursa Futsal 2. Küme Genç Kız A kategorisinde Bursa il birincisi oldu.

 

Bursa Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen İl genelindeki okullararası turnuvaya katılan Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Futsal takımı 17 rakibini geride bırakarak Bursa Futsal 2. Küme Genç Kız A kategorisi il şampiyonu oldu.

 

ŞAHİN'DEN EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR

Bursa il şampiyonu Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi futsal takımı İnegöl'e gelişlerinde okul yönetimi ve öğrenciler tarafından büyük coşkuyla karşılandı. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Nusret Şahin; öğrencilerinin başarılarının kendilerine büyük mutluluk verdiğini söyledi. Ayrıca başarılarından dolayı öğrencilerine, öğretmenlerine, ailelerine ve emeği geçen herkese teşekkür ettiğini belirtti.

MARKA OKULLARDAN BİRİYİZ

Okul Müdürü Nusret Şahin; okullarının mesleki donanıma, iş ahlakına sahip bireyler yetiştirmek ve yüksek öğrenime hazırlamak misyonu ile hareket ettiğini belirterek,  sadece akademik başarılarıyla değil sportif başarılarıyla da İnegöl'ün marka okullardan biri olduklarını söyledi. Şahin; okul, öğretmen, öğrenci ve veli işbirliğinin okullarında etkin kullanıldığını, ekip çalışması sonucu başarıya ulaştıklarını belirtti.

 

HBR: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19