www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

Net golümüz verilmedi

Net golümüz verilmedi

Süper Amatör Ligi 4. hafta mücadelesinde Doğugücüspor, son dakikada bulduğu golle Kurtuluşspor ile 1-1 berabere kalarak ilk 3 iddiasını devam ettirdi.

Kurtuluşspor beraberliğinden sonra açıklamalarda bulunan Doğugücüspor Antrenörü Sait Taşkesen, ?Kurtuluşspor maçı iki takımında üst sıralarda yer alması, puan farkının açılmaması adına önem arz etmekteydi. Oyuna iyi başladık.İlk yarı açısından oyuna genel olarak hükmeden ve pozisyon üretmeye çalışan taraftık.Çok fazla pozisyon bulamasakda rakibimizede pozisyon vermedik.Oyun genel anlamda temkinli geçti.İkinci yarı iki taraf içinde kontrollü devam ederken, duran top organizasyonunda rakibin biraz şansı, birazda savunmamızdaki dalgınlıktan oluşan karambolden buldukları golle öne geçtiler.Yediğimiz golden sonra kalemizde daha fazla risk alarak gol aramaya başladık.Bulduğumuz 1-2 pozisyonu değerlendiremedik. 86. dakikada attığımız nizami golü yan hakem ofsayt gerekçesiyle iptal edince bir golden olduk. Oysa net goldü ve hakem pozisyonu kaçırmıştı. Kalan dakikalarda bütün riskleri alıp yüklenmenin karşılığında doksan artılar oynanırken bulduğumuz golle üç puana üzülürken bir puana sevinen taraf olduk.?

HER PUAN ALTIN DEĞERİNDE

?Sporcularımın son dakikaya kadar maçı istemeleri ve ümitsizliğe düşmemelerini, nasıl olsa bir gol buluruz davranış içinde olmaları beni ayrıca mutlu etti.Biz böyle düşünüp ona göre davranıp oynamaya devam ettikçe bu yarışın içinde oluruz.Bu grupta her puan altın değerindedir.Bugün bu bir puanın değerini anlamayanlar yarın çok daha iyi anlayacaklardır.?

TARAFTARLARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM

?Bir an olsun maçta desteğini bizden esirgemeyen ve sadece takımını destekleyen taraftarımıza ayrıca teşekkür ederim.Centilmence mücadelelerinden dolayı Kurtuluş Spor u tebrik eder bundan sonraki maçlarında başarılar dilerim? dedi.

Haber ve Fotoğraf: M. Salih KAYGUSUZ



  • BIST 100

    8845,48%0,43
  • DOLAR

    32,27% 0,31
  • EURO

    35,10% 0,69
  • GRAM ALTIN

    2274,37% 0,94
  • Ç. ALTIN

    3854,72% 0,51