Neva Kahve Bu Gün Açılıyor

Neva Kahve Bu Gün Açılıyor

Kaliteli hizmeti ve güler yüzlü personeliyle İnegöl halkına hizmet veren Neva Kahve, bu gün düzenlenecek olan törenle hizmete giriyor.

İnegöl Belediyesi tarafından 21 aylık acil eylem planında restore edilerek İnegöl’e kazandırılan Gençlik Merkezi’nin (Eski Tekel Binası) birinci katında bir süredir hazırlıklarını sürdüren Neva Kahve, ilçe halkıyla bu gün buluşuyor.

Pazartesi günü hizmete giren ancak bu gün yapılacak olan açılış töreni ile resmi açılışını gerçekleştirecek olan Neva Kahve sahibi Metin Cengiz, 600 metrekarelik açık ve kapalı alanda İnegöl halkına yeni bir lezzet sunmayı hedeflediklerini söyledi.

Metin Cengiz, 50 farklı çeşitte ürünleri ve güler yüzlü personelleri ile ilçe halkına kaliteli bir hizmet sunma anlayışı ile Neva Kahve’yi hayata geçirdiklerini ve Neva Kahve ismini İnegöl’ün markası haline getireceklerini söyledi.

 Açık ve kapalı alanlarıyla 600 metrekarelik ferah ve nezih bir ortamda müşterilerini karşılayan Neva Kahve sahibi Cengiz; “Hedefimiz Neva Kahve ismini ilk önce İnegöl’de, ardından da farklı şehirlerde hayata geçirerek marka haline getirmek. Bunun için ilk adımın İnegöl’de atılması gerektiği kanaati ile işyerimizin temellerini İnegöl halkına da güvenerek burada attık. Kaliteli hizmet anlayışı ile İnegöl’de dünya kahvelerini Neva Kahve’de İnegöl halkıyla buluşturacağız” dedi.

Metin Cengiz, bu gün saat 14.00’da Cuma Mahallesi İsmail Efendi Caddesi İnegöl Belediyesi 1 no’lu Gençlik Merkezi numara 14 adresinde yapılacak olan açılışlarına tüm ilçe halkının davetli olduğunu söyledi.



  • BIST 100

    10208,65%1,62
  • DOLAR

    32,35% -0,36
  • EURO

    34,79% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2395,46% -1,11
  • Ç. ALTIN

    3877,87% -0,22