NURİ USTA`DAN YENİ ŞUBE

NURİ USTA`DAN YENİ ŞUBE

İnegöl damak tadının vazgeçilmez markalarından olan Helvacı Nuri Usta, Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan 2. şubesinin açılışını gerçekleştirdi.

Geçtiğimiz Cumartesi günü gerçekleştirilen açılışa Belediye Başkan Yardımcıları Alper Taban ve Eşref Yiğit, AK Parti Bursa Milletvekili Aday Adayı Bülent Temelli, MHP Bursa Milletvekili Aday Adayı Fikret Fidan, AK Parti İlçe Başkanı Âdem Demirel, bazı belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.

 USTADAN AÇILIŞA KATILANLARA TEŞEKKÜR

Açılışın ardından açıklamalarda bulunan Nuri Sorguç, Bu mutlu günümüzde bizi yalnız bırakmayan başkanlarımıza, Milletvekili aday adayların, ilçe başkanlarımıza hoş geldiniz diyor ve teşekkür ediyoruz. Bu mutlu günümüzde bizler daha da sevindirdiler" dedi.

 MESLEĞİ BABADAN OĞLA SÜRDÜRECEĞİZ

11 yıldır bu işi yaptığını belirten Sorguç, Ama vatandaşlar bizi Ramazan Ayı ile özdeşleştirdiler. Hâlbuki biz bunu her gün yapıyoruz. Vatandaşlarıma iyi hizmet verebilmek için daha gayretli çalışmalar, daha yakışır çalışmalar yapacağız. Hepimiz için hayırlı olur inşallah. Babadan oğla geçmedi, yani babamdan bana geçmedi bu meslek ama benden oğluma geçti” şeklinde konuştu.

 BÜYÜYOR VE GELİŞİYORUZ

İşletmenin hayırlı olmasını temenni eden Belediye Başkanı Alper Taban ise, Bugün işletmecimiz Nuri Bey adına çok önemli bir gün. Benim kendi adıma da mutlu olduğum bir gün. Bu mahallede ben de 13 yıl esnaflık yaptım. Daha sonra farklı bir yere işyerimizi taşıdık. Böyle bir özel günde burada bulunmak, bir araya gelmek çok güzeldi. İnegöl büyüyor, şehrimiz genişliyor, yeni yeni işletmeler açılıyor. Biz işletmecimize hayırlı uğurlu olsun diyoruz. İnşallah bol kazançlar elde ederler” ifadelerini kullandı.

 HBR: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07