O FİLME GİTMEYİN

O FİLME GİTMEYİN

Aile Hayatını İyileştirme Derneği Başkanı Naci Köseoğlu, Mahsun Kırmızıgül´ün son filmi olan Vezir Parmağı´nın İslam ile bağdaşmadığını belirterek, ?Bu filme gitmeyin ve gidecek olanları da gitmemeleri için ikna edin? dedi.

Vezir Parmağı´nın Osmanlı döneminde yaşanmayan olayları yaşanmış gibi gösterip bilinç altına farklı dokular işlediğini belirten AHİD Başkanı Naci Köseoğlu, İnegöllülerin filmi RTÜK ve BİMER´eşikâyet etmelerini söyledi.

REZİL BİR FİLM

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan AHİD Başkanı Naci Köseoğlu, ?Rezil bir filmle karşı karşıyayız. Topluma algı operasyonu çekmeye devam ediyorlar. Milletin atasını, ceddini, tarihini, annesini, bacısını, yaşantısını, kültürünü yerin dibine batırmaya çalışıyorlar. Buna kültür terörizmi desek yanlış olmaz herhalde. Şimdiki rezalet Mahsun Kırmızıgül imzalı bir film olan Vezir Parmağı. Bir izleyici vatandaş olarak sesleniyorum; Mahsun Kırmızıgül´ün 25 Ocak´ta vizyona girecek olan Vezir Parmağı filmine kesinlikle gitmeyin, hatta gitmeye niyetli olanlar varsa ikna edin gitmesinler. En azından dedesine, ninesine küfür edildiğini görmek istemeyenler, İslam´ın sinsi şekilde karalandığını görmek istemeyenler gitmesin.İlla gideceğim diyenlerin önüne set olup duracak halimiz de yok elbette. Şimdi birileri hemen başlayacak; ´Efendim bu bir tarih filmi değil, bu bir komedi filmi; burada mizah var, sanat var...´ Orada bizim yaşantımız karalanıyor efendiler, yeter artık bıktık bu kirli tezgâhlardan. Filmin fragmanı şöyle; Osmanlı döneminde bir grup kadın ve erkek var. Kadının biri; ´Kadınlarla erkekler arasında çekiliş yapılacak, sonuçta kim kimi nasıl bulacak, kim kime nasıl girecek?´ diyor. Ahlaksızlık diz boyu. Sonra bu kadın ve erkekler çekiliş sonucu eş oluyor... Devamını anlatmak midemi bulandırıyor. Bu filme +21 ibaresi gelmeli. 21 yaş altındakiler filme alınmamalı. 21 yaşın üstündekiler de azıcık ceddinden utanıyorsa sinemaya gitmemeli.?

ZEHRİ BAL İLE İÇİRMEYE ÇALIŞIYOR

?Filmin arasına elbette duygusal ve milliyetçi duygulara seslenen öğeler de katıyor. Savaşlara ve acılara bağlıyor işi mesela. Mahsun Kırmızıgül bunu hep yapıyor zaten. Zehri bal ile içirmeye çalışıyor. İş sadece Mahsun Kırmızıgül´ün filmlerinde bitmiyor. Böyle yüzlerce film var. Hatta sinemamız böyle rezil örnekler için neredeyse bir araştırma laboratuvarı. Son zamanlarda İslami korku filmi diye bir kavram türetmeye kalktılar, hatta türettiler.?

İNEGÖLLÜLERE ÇAĞRI

?İnegöllü vatandaşlara çağrımızdır; sosyal medya üzerindeki imza kampanyasına katılsınlar. Daha sonra da BİMER´eşikayet etsinler. Ve son olarak da RTÜK´e şikayet etsinler. RTÜK Telefon: 4441178?dedi.

BU FİLME GİTMEYİN

Köseoğlu son olarak şu ifadeleri kullandı: "Bu filme gitmeyin ve gidecek olanları da gitmemeleri için ikna edin.?

 

Haber ve Fotoğraf: Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07