www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

O, HİÇ ALDATMADI

O, HİÇ ALDATMADI

Milli Görüş lideri Merhum Necmettin Erbakan, vefatının 6. Yıl dönümünde sevenleri tarafından bir kez daha rahmetle anıldı.

 

SİYONİZM BİR MİKROPTUR

Erbakan´ı anma programında konuşan Araştırmacı ve Gazeteci Yazar Nurettin Şirin, ?Erbakan hocanın 1969 yılında Milli Görüş hareketini başlatmasının temel sebeplerinden birisi, başta İslam coğrafyası olmak üzere bütün insanlığı sömürüsü altına alan, 5 bin 700 yıllık mikrop diye tanımladığı Siyonizm´e karşı koymaktır. Bugün Ortadoğu´da akan kanın, dünyada yapılan zulümlerin ve ülkemizin başındaki bütün musibetlerin sebebi ve merkezi Siyonist küresel emperyalizmdir. Bunu bilmeden ve bu mikrobun teşhisini yapmadan bugünkü sorunlara çözüm üretemeyiz.

 

YAŞAMI BOYUNCA İKTİDAR OLABİLİRDİ

Şirin ?Erbakan hocamız sadece Milli Görüş camiasının lideri değildir. Erbakan tüm İslam âleminin milli düşünüp bağımsız olmayı, yerli olmayı, üretime dayalı ekonomiyi, teknolojiye hâkim olmayı, güçlünün değil haklının haklı olduğu, adil bir dünya ve bağımsız olmak isteyen bütün toplulukların ilham kaynağı ve lideridir. Kısacası Erbakan aldanmayan ve aldatmayan bir liderdir. Erbakan isteseydi yaşamı boyunca iktidar olabilirdi?diye konuştu.

Milli Görüş lideri Necmettin Erbakan´ın vefatının 6. yıldönümü dolayısı ile Erbakan Haftası adı altında yapılan anma programlarından biri de İnegöl´de gerçekleştirildi.

 Saadet Partisi İlçe Teşkilatı tarafından Sani Konukoğlu Konferans Salonu´nda düzenlenen programa SP İl ve İlçe Teşkilat temsilcilerinin yanı sıra Araştırmacı ve Gazeteci Yazar Nurettin Şirin konumacı olarak katıldı.

 

??HER BAHAR BİR ÇİÇEKLE BAŞLAR?

Kur´an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programın açılış konuşmasını yapan SP İlçe Başkanı Ertan Sütçü ?Ey Milli Görüşçüler!Sabretmesini bilelim, çünkü vaktinden önce çiçek açmaz. Bir çiçekle bahar olmaz ancak her bahar bir çiçekle başlar. Şunu da unutmayım ki; insanı yaşatmalıyız ki devlet yaşasın. Ey Milli Görüşçüler!Öfkemizin ve nefsimizin bir olup aklımızı yenmesine müsaade etmemeliyiz.Onun için daima sabırlı, sebatlı ve irademize sahip olmalıyız.Dünya, gözlerimizin gördüğü gibi değildir. Bütün bilinmeyenler, feth edilmeyenler, görünmeyenler, ancak bizler faziletli ve ahlaklı olursak gün ışığına çıkacaktır.Ey Milli Görüşçüler!Şunu bilelim ki bereket büyüklerle beraberdir. İman varsa imkân vardır. İnancımızı asla kaybetmemeliyiz.İnancımızı kaybedersek, yeşilken çöllere döneriz.İnançlı isek nice sahraları,cennete çeviririz. Bizler Saadet Partililer olarak ve Milli Görüşçüler olarak Rahmetli Hocamız ne yaptı ise aynısını yapacağız. Ve ne yapacaksakAllah rızası için yapacağız.İslam Birliği, yeni bir dünya ve Hakk´ın hâkimiyeti için tüm gücümüzle çalışacağız.Vefatının 6. sene-i devriyesinde muhterem liderimiz Prof.Dr. Necmettin Erbakan Hocamızı rahmetle anıyor, başta kıymetli misafirimiz olmak üzere programımıza teşrif eden herkese teşekkür ediyorum? dedi.

 SİYONİSTLERİN PLANLARINI ALTÜST ETTİ

Sütçü´nün ardından kürsüye çıkan Araştırmacı ve Gazeteci Yazar Nurettin Şirin, ?Bu gece burada toplanmamıza vesile olan kişi, insanlık tarihinin başlangıcından bugüne devam eden hak ile batılın mücadelesinde, canıyla ve malıyla hakkın safından mücadele etmiş asrın mücahididir. Merhum Erbakan hocamızı sadece bir siyasetçi ve lider olarak göremeyiz. Erbakan hocamız, sıratı müstakim üzerine yaşayan ve mücadele eden, Hakk´ın safında yer alan bir Allah dostudur. Onun için Erbakan hocayı anlatırken normal bir insanmış gibi bahsedemeyiz. İslam ümmeti yaşadığımız son yüz yılın başlarında Osmanlı´nın yıkılmasıyla birlikte en zor günleriyle karşı karşıya kalmıştı. Tarihin en barbar ve acımasız zulümlerini yaşayan Müslümanlar, bu gelişmelerle birlikte Siyonist emperyalistlerin işgaline maruz kalmıştır. Zulüm ile geçen yıllarda Sütçü İmamlar ve Nene Hatunlar gibi birçok inançlı vatan evladı Hakk´ın mücadelesini vermişti. Yıl 1969´a geldiğinde, Türkiye´den Siyonist küresel emperyalizme bir haykırış oldu. Bağımsız Milletvekili olarak girdiği Mecliste, ?banane Amerika´dan´ diyen, dünyaya Siyonizm´i anlatarak Siyonistlerin bütün planlarını deşifre eden bir adam çıktı. Necmettin Erbakan? İşte bunun için Erbakan´dan normal bir insanmış gibi bahsedemeyiz.?

 MİLLİ GÖRÜŞ HAREKETİNİN SEBEPLERİ

?Erbakan hocanın 1969 yılında Milli Görüş hareketini başlatmasının temel sebeplerinden birisi, başta İslam coğrafyası olmak üzere bütün insanlığı sömürüsü altına alan, 5 bin 700 yıllık mikrop diye tanımladığı Siyonizm´e karşı koymaktır. Bugün Ortadoğu´da akan kanın, dünyada yapılan zulümlerin ve ülkemizin başındaki bütün musibetlerin sebebi ve merkezi Siyonist küresel emperyalizmdir. Bunu bilmeden ve bu mikrobun teşhisini yapmadan bugünkü sorunlara çözüm üretemeyiz. Erbakan hocamız sadece Milli Görüş camiasının lideri değildir. Erbakan tüm İslam âleminin milli düşünüp bağımsız olmayı, yerli olmayı, üretime dayalı ekonomiyi, teknolojiye hâkim olmayı, güçlünün değil haklının haklı olduğu, adil bir dünya ve bağımsız olmak isteyen bütün toplulukların ilham kaynağı ve lideridir. Kısacası Erbakan aldanmayan ve aldatmayan bir liderdir. Erbakan isteseydi yaşamı boyunca iktidar olabilirdi. Refah yol iktidarında uzun uğraşlar sonucu aldığı randevuda ABD büyükelçisi, ?Sayın Erbakan, biz sizin iktidar olmanızı istemedik fakat oldunuz. Eğer şu altı şartı kabul ederseniz sizden öncekiler gibi sizinle de uyum içinde çalışmaya hazırız´ dedi. Erbakan, bu şartların ülkemize ve İslam âlemine hayırlar getirmeyeceğini bildiğinden şu tarihi cevabı vermiştir. ?Ya kanlı ölüm yahut zillet.´ Dün Theodor Herzl´i, ?Filistin kanla alındı kanla verilir´ diyerek huzurundan kovan Sultan Abdulhamit Han vardı. Bugün de, ya kanlı ölüm yahut zillet diyerek emperyalistlerin istediklerinin tam tersini yapan, koltuk davası için zilleti seçen değil, Hakk´ın rızası için mücadele eden Erbakan vardı.  Böyle olmak zorundaydı çünkü Milli Görüş hareketinin temel sebebi buydu. Erbakan hocamız bu duruşundan ötürü yıllarca baskılara ve darbelere maruz kaldı. 28 Şubat darbesi Erbakan Siyonizm´e başkaldırdığı için yapıldı. Dönemin çevik biri bunu açıkça itiraf etmekten çekinmiyor. ?Erbakan İsrail karşıtı politika izleyerek ilişkilerimize zarar veriyor, bunun için müdahale ettik´ diyor. Erbakan Siyonizm´in dünya sömürü çarkına çomak sokmuştu, bunun için müdahale edilmeliydi ve edildi de. Bu yaşananlar Erbakan için hiç önemli değildi. Çünkü o hakkın rızasını gözeterek görevini yapmıştı. Bu vesileyle bir kez daha, ?herkesin hakkı olan bir hayatı yaşaması için ömrünü bu davaya adayan cennet mekân, rahmeti rahmana kavuşan Prof. Dr. Necmettin Erbakan hocamızı rahmetle ve minnetle anıyoruz. Allah rahmet eylesin. Mekânı cennet makamı Al-i olsun? ifadelerini kullandı.

 Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19