O SENE BU SENE

O SENE BU SENE

İnegölspor`a Gümüşhanespor karşısında galibiyet golünü atan Alişan, "Bir üst ligi hak ettiğimizi düşünüyoruz. Bileğimizin hakkı ile bir üst lige çıkacağız."dedi.

Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İnegölspor Kulübü Başkanı Eşref Güç ve takımına galibiyeti getiren golü atan Alişan Ural, İnegölspor’un Gümüşhane’yi 1-0 mağlup ettiği müsabakanın ardından değerlendirmelerde bulundular.

 STRESLİ VE ÖNEMLİ MAÇLAR VAR

Müsabakanın ardından değerlendirmelerde bulunan İnegölspor Kulübü Başkanı Eşref Güç, “Şimdi öncelikle sezon başından beri söylediğimiz lig çok uzun bir maraton. Kazandığımız 3 puan hakkımız değil mi tartışılır ama burada oynayan çocukların da emeği olsun. Sezon başından beri son dakikalarda çok puanlar kaybettik. Bugün tarih bize güldü, Gümüşhane bizden daha iyi oynadı. İnşallah okuyacağız mı üfleyeceğiz mi ama şans bize dönsün artık. Bandırma geçen hafta son dakikada attı bu hafta da son dakikada yedi. Artık kaderin bize dönmesini istiyoruz. Bandıramaya daha da yaklaştık. Zaten liderliği yakaladığımız zaman bırakacağımızı sanmıyoruz. Bugün çocukları yorgun gördüm ama ellerinden geleni yaptılar. Bundan sonra stresli maçlar var haftaya önemli maçımız var. Küme düşme potasında olan Kırklareli ile oynayacağız. Orada zor bir maç bizi bekliyor. Her hafta zor maç var. İnşallah ipi göğüsleyen biz oluruz. Bu galibiyet çok iyi oldu, taraftarlarımıza armağan olsun. Taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz, çok güzel destekliyorlar. Ben İnegöl halkına teşekkür ediyorum. Oyuncularıma, hocama teşekkür ediyorum. Grubumuzdaki takımlara baktığımız zaman en çok taraftar bizde var. Hafta içi maçımız olsa da taraftar desteğini esirgemeyecek biliyorum” dedi

BUNDAN SONRA KEŞKE YOK

Futbolun 90 dakika olduğunu bir kez daha gördüklerini belirten Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise, “Hatırlarsanız Gümüşhane’den geçen sene son dakikada gol yemiştik. Gümüşhane çok iyi bir takım. Benim çok korktuğum maçlardan bir tanesiydi. Çok sağlam ve diri bir takım. Kazanan biz olduk. Taraftarın güzel desteği var şehir olarak havaya girdik. Bandırma’nın berabere kalması farkı 3 puana indirdi. 13 maçta 39 puan var. Her maçın ayrı ayrı değeri var. Keşke geçen hafta kazanmış olsaydık ama bundan sonra keşke yok. Takım olarak çok önemli iki eksiğimiz vardı. Diğer arkadaşlarımız görev yapmaya çalıştı. Normal şartlar altında bu oyun Gümüşhane’nin hakkıydı. Böyle önemli bir maçı kazandığımız için mutluyum. Bu güzelliği bize sunan herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

 

PLAY-OFF OYNAMADAN 1. LİGE ÇIKMAK İSTİYORUZ

Önümüzdeki hafta çok güzel bir kampanyaya başlayacaklarını belirten Başkan Aktaş, “İnegöl’deki sivil toplum kuruluşları ile beraber güzel bir kampanya başlatıyoruz. Hedefe giden bir takımın masrafı çok olur. Şehir olarak bu konuda havaya girmek istiyoruz. Şehir olarak potansiyelimiz var. PTT 1. Ligi çok arzu ediyoruz. Play-Off oynamadan 1. Lig’e çıkmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

 O SENE BU SENE

Takımına galibiyeti getiren golü atan Alişan ise, “Çok zor bir maçtı, gerçekten çok iyi hazırlanmıştık. Bu maçlar genelde zor oluyor, elimizden geldiğince mücadele etsek de bazı faktörler öne çıkıyor. Son dakikada golü attık. Bir üst ligi hak ettiğimizi düşünüyoruz. Bileğimizin hakkı ile bir üst lige çıkacağız. O sene bu sene diyoruz” dedi. 



  • BIST 100

    10203,22%-0,05
  • DOLAR

    32,34% -0,05
  • EURO

    34,95% 0,47
  • GRAM ALTIN

    2401,90% 0,23
  • Ç. ALTIN

    3898,95% 0,54