www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

ÖDÜL TEPKİSİ

ÖDÜL TEPKİSİ

İnegöl halkı, eski hastane alanına yapılması planlanan belediye sarayının projesi için toplam 220 bin TL ödül koyan İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş´a, sosyal medya üzerinden tepki yağdırdı.

 

Eski hastane meydanına yapılması planlanan belediye sarayına tepkiler sürerken, bir tepki de sarayın mimari projesi için İnegöl Belediyesi tarafından verilecek 220 bin TL´lik ödüle geldi.

Mart ayı belediye meclis toplantısında yapılması planlanan belediye sarayının mimari projesi için belediye başkanı Alinur Aktaş´a yetki verilmişti.

Yarışmayı düzenlemeyle ilgili belediye meclisinden yetki alan İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, ?4 tane mansiyon ödülü koyduk. Sadece 1´inciye ödül verilen yarışmalara ilgi gösterilmiyor. Toplamda 220 bin TL´lik bir ödül masrafımız olacak. Şartları taşıyan herkes, Türkiye´nin hangi şehrinden olursa olsun bu yarışmaya katılabilir.? açıklamasında bulunmuştu.

Yarışmanın ödülünü duyan ilçe halkı ise tepkisini sosyal medya üzerinden gösterdi. İnegöl´e Belediye Sarayı yapılmasının gereksiz olduğunu savunan ilçe halkı, 220 bin TL´lik ödülün ise israf ve haram olduğunu ifade etti.

Muhalefet Partilerinin belediye sarayına ilişkin itirazlarını duymazdan gelen Belediye Başkanı Alinur Aktaş´a,220 bin TL´lik ödül için sosyal medya üzerinden verilen tepkilerin bazıları şunlar.

?Sarayı bilmem ama ödül dediğin kadar ise gerçekten çok israf. O sarayın hayrı görülmez sonra?

?O masrafa fakir fukaraya erzak dağıtsak yeni binanınsadakası olsa daha iyi?

?250 bin kişilik İnegöl halkıyla nasıl helalleşecekler.?

?Helalleşmeyi düşünüyorlar mı sanki...?

?Bir gün atomun enerjisini serbest bırakacağız, gezegenler arası yolculuklar gerçekleştireceğiz, ömrü uzatıp, kanseri ve tüberkülozu tedavi edeceğiz; ama en düşük seviyeli kişiler tarafından yönetilmiş olmanın sırrını asla çözemeyeceğiz.."

?Aşmış kendini bizim "Tüccar Belediye Başkanı´nımız.?

?Saray hastalığı özentidir, lakin ümmetin bir tek kuruşunu heba eden yönetici neslinden çıkacağını unutmasın?

?Ne deseniz boş.. Kafaya koymuşlar birine 220bini vermeyi?

?Ben prestij diye İnegöl´ ü Bursa´ya bağlamaya derim.Her sene hava kirliliğin de ilk 3 e giren İnegöl´ de inadına doğa, gelecek nesiller için yeşil diyeni yok..Yeşil de rant yok herhalde..Varsa yoksa beton...?

?Yetmez ama ALLAH bildiği gibi yapsın.?

?Eminim kazanacak bellidir.?



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19