www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Ödüller Sahiplerini Buldu

Ödüller Sahiplerini Buldu

Kutlu Doğum Haftası münasebeti ile İlçe Müftülüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrenciler, düzenlenen törenle ödüllendirildiler.

Merkez Kuran Kursu bahçesinde düzenlenen programa İlçe Müftüsü Kazım Güzel, din görevlileri ile vatandaşlar katılım gösterdiler.

GÜZEL´DEN PROGRAMA DAVET

Kur´an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda bir konuşma yapan İlçe Müftüsü Kazım Güzel, ?Bugün, bu yılki Kur´an Kurslarımız arasında yaptığımız yarışmaların tümünün hediye programını icra ediyoruz. Bu programımızda 40 Hadis´i ezberleyen ve bunlar arasında yaptığımız yarışmada 1., 2., 3. olarak dereceye giren öğrencilerimiz, 40 Ayet´i ezberleyenler arasında yaptığımız yarışmada dereceye giren öğrencilerimiz, Veda Hutbesini ezberleyenler arasında dereceye giren öğrencilerimiz, Kur´an-ı Kerim okuma yarışmasında hafızlık ve yüzünden güzel okumada dereceye giren kardeşlerimiz, Esmaül Hüsna ezberleme yarışmasında dereceye giren öğrencilerimiz, bilgi yarışmasında dereceye giren kardeşlerimiz olmak üzere tüm yarışmaya giren kardeşlerimizin hediyelerini takdim edeceğiz. Ayrıca Kutlu Doğum vesilesiyle okullar arasında yaptığımız ?Hz. Peygamber ve Güven Toplumu´ konulu makale ve şiir yarışmalarının kazananlarına hediyelerini takdim edeceğiz. Vereceğimiz hediyelerin tümünde birincilere 3 ciltlik riyazüs salihin Kur´an-ı Kerim meali, kız öğrencilerimize başörtü, erkek öğrencilerimize gömlek, 2´ncilere Kur´an-ı Kerim meali, ilmihal, 3´üncülere de Kur´an-ı Kerim, başörtü veya gömlek olmak üzere hediyeler vereceğiz. Yarışmaya katılan tüm öğrencilerimize Kur´an-ı Kerim meali hediye edeceğiz. Bugün programa gelenlere de ikramlarda bulunacağız. Kutlu Doğum programımızın bu bölümünde gerçekten toplumumuza güzel mesajlar ve hizmetlerin ortaya çıktığı inancıyla herkese saygı ve selamlarımı iletiyorum. Tüm vatandaşlarımızı yarın (bugün) engelli öğrencilerimizin yapmış olduğu Umutevi ve Yenice Rehabilitasyon Merkezi yavrularımızın Milli Eğitim ile Müftülük işbirliğinde Müze Konferans Salonu´nda akşam 20.00´da yapılacak programa herkesi davet ediyorum. Bugüne kadar bize destek veren vatandaşlarımıza da teşekkürlerimi iletiyorum? ifadelerini kullandı.

BAŞARILI ÖĞRENCİLER

Din görevlilerinin ilahi okumasının ardından ödül törenine geçildi. Kutlu Doğum Haftası nedeniyle düzenlenen kompozisyon yarışmasında birinci Salih İbrahim Kırcalı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Yasemin Aktepe, ikinci Zeki Konukoğlu Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencisi Nuray Kurban, üçüncü Salih İbrahim Kırcalı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Sedanur Sessiz, şiir yarışmasında birinci Adbulhamit Han Ortaokulu öğrencisi Sevginur Özkan, ikinci Dipsizgöl Ortaokulu öğrencisi Sıla Bulut, üçüncü Müşerref Muzaffer Samda Ortaokulu öğrencisi Seher Işıklar, Kuran-I Kerim´i güzel okuma yarışmasında erkekler 1. Kategori de birinci Muhammet Enes Horasanlı, ikinci Ömercan Çağrı, bayanlar 2. Kategori de birinci Büşra Şimşek, ikinci Emani Hammadi Nadir, üçüncü Zemine Durmuş, 40 Ayet yarışmasında birinci Vildan Can, ikinci Eda Mete, üçüncü Hatice Ergün, Veda Hutbesi yarışmasında birinci Türkan Ersöz, ikinci Gülcan Şimşek, üçüncü Zeynep Arslan, 40 Hadis yarışmasında birinci Esra Erarslan, ikinci Feyze Furan, üçüncü Nur´ül Hüda El Neccar, Esma-ul Hüsna yarışmasında birinci Özlem İper, ikinci Serpil Yıldırım ve üçüncü Menekşe Yıldırım oldu. Yarışmalarda dereceye giren öğrencilere çeşitli ödüllerin verilmesiyle son buldu.

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9809,64%0,96
  • DOLAR

    32,57% 0,26
  • EURO

    34,98% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2456,42% 0,85
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00