OFF-ROAD YARIŞLARI NEFESLERİ KESTİ

OFF-ROAD YARIŞLARI NEFESLERİ KESTİ

6 Eylül İnegöl´ün Kurtuluşu şenlikleri kapsamında İnegöl Belediyesi ve İnegöl Off-Road Kulübü ortaklığında düzenlenen Türkiye Off-Road Şampiyonası 4. Ayak İnegöl Yarışması, unutulmaz anlara sahne oldu.

 

 

 

Yarışmaya katılmak üzere Türkiye´nin çeşitli il ve ilçelerinden İnegöl´e gelen 25 yarışmacı, araçları ile Belediye önünde renkli görüntüler oluşturdular. Belediye önünde bulunan araçlardan birine binen Kaymakam Ali Akça ve Belediye Başkanı Alinur Aktaş, kısa süreli test sürüşü yaptılar.

 

Kaymakam Ali Akça ve Belediye Başkanı Alinur Aktaş´ın start vermesiyle Belediye önünden hareket eden yarışlar, rehabilite edilerek yeşil alan haline getirilen eski vahşi depolama alanı ile Boğazköy Barajı arasındaki Off-Road parkurlarında hünerlerini sergilediler.

 

ZORLU ŞARTLARA BOYUN EĞMEDİLER

Araç sürücüleri,5 kilometrelik dik ve yamaç olmak üzere ağır şartların bulunduğu parkurları aşmak için yoğun çaba sarf ettiler. Tozu dumana katan sürücüler zamanla yarıştılar.

 

25 ARAÇ ETKİNLİĞE KATILDI

Etkinlik öncesinde bir konuşma yapan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, ?Bundan 3-4 yıl önce yine aynı yarışın startını vermiştik. İnegöl´deki arkadaşlarımız ile Kurtuluş şenlikleri kapsamında hazırladığımız Off-Road yarışını yapıyoruz. İnegöl halkımızı etkinliklerimize davet ettik. Boğazköy Barajı mevkiindeki Off-Road alanında yarışlarımızgerçekleştiriliyor. 25 araç etkinliğe katıldı. Sporun sadece futbol olmadığını, alternatif sporlar basketbol, voleybol bu günde Off-Road gibi adrenalini çok yüksek bir spor dalında sporcuları burada ağırlamak büyük bir keyif. Bu vesile ile katılan herkese çok teşekkür ediyorum?dedi.

 

KAZASIZ BELASIZ BİR YARIŞ DİLİYORUM

Kaymakam Ali Akça ise, ?İnegöl´ün kurtuluşunun 93. yıl dönümünü kutluyorum. Sporcularımıza kazasız belasız bir yarış diliyorum? dedi.

 

HBR: Onurhan BAYRAKTAR

 



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07