www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

ÖĞRENCİ KONSEYİNDEN İSTİŞARE ZİYARETİ

ÖĞRENCİ KONSEYİNDEN İSTİŞARE ZİYARETİ

ÖĞRENCİ KONSEYİNDEN İSTİŞARE ZİYARETİUludağ Üniversitesi İnegöl İşletme Fakültesi Öğrenci Konseyi, Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ı ziyaret ederek istişare ve isteklerde bulundu.

 

Uludağ Üniversitesi İnegöl İşletme Fakültesi Öğrenci Konseyi, dün Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı makamında ziyaret ettiler 

İSTİŞARE İÇİN GELDİK

Ziyaretle ilgili bir açıklama yapan İnegöl İşletme Fakültesi Öğrenci Konseyi Başkanı İsmail Orhan; “Bugün burada bulunmamızın asıl sebebi Sayın Başkanımıza üniversitenin çevresiyle ilgili olan sorunları bildirmek. Başkanımız sağ olsunlar bu zamana kadar bizlere desteklerini esirgemediler. Bu sebeple Başkanımızla birkaç konuyu istişare edip, kendilerine bir kez daha teşekkür etmek için burada bulunmaktayız” dedi.

 

TÜM GAYRETİMİZLE ÇALIŞIYORUZ

Uludağ Üniversitesi İnegöl İşletme Fakültesinin İnegöl’ün ekonomisine ve sosyal kültürel hayatına ayrı bir değer kattığını vurgulayan Aktaş; “İnegöl hızla gelişiyor, büyüyor özellikle İnegöl’de son yıllarda işletme fakültesinin açılması İnegöl’ün ekonomisine, sosyal ve kültürel hayatına ayrı bir heyecan, ayrı bir değer kattı. Fakültenin ilk öğrencileri olan kardeşlerimiz muhakkak o yeni oluşumun sıkıntılarını, mağduriyetlerini bir miktar yaşıyorlar. Fakat mevcut binaların değişimi ve dönüşümüyle alakalı elimizden gelen bütün çalışmaları, gayretleri göstermeye çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

SIKINTILARINI DİLE GETİRMELERİ ÇOK DOĞAL

Öğrencilerin kendilerine ilettiği bazı konular olduğunu belirten Aktaş “İnşallah okullarla alakalı gerekli notlarımızı aldık. Çalışmalarımızı yapacağız. Onların yaşadıkları mevcut sıkıntıları, eğitim ve öğretim hayatları devam ederken belli bir plan dâhilinde ilgili kurumlara ulaştırmaları kadar doğal bir şey olamaz. Bu noktada vakit ayırdıkları için kendilerine çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

HBR: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19