www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Öğrenciler Namazda Buluşuyor

Öğrenciler Namazda Buluşuyor

İlçe Müftülüğü, öğrencilere yönelik başlattığı sabah ve Cuma namazı buluşmalarına İnegöl Kız İmam Hatip Lisesi ve Erdem Beyazıt İmam Hatip Ortaokulu kız öğrencileriyle devam etti.

İlçe Müftülüğü daha önce Şirin Hatun Kredi Yurtlar Kurumu´nda kalan öğrenciler ile gerçekleştirdiği Cuma namazı ve sabah namazı buluşmasının devamında bu hafta, İnegöl Kız İmam Hatip Lisesi ve Erdem Beyazıt İmam Hatip Ortaokulu kız öğrencileri ile gerçekleştirdi. Sabah ve Cuma namazları Hacı Yusuf Şahin Camii´nde kılındı. Kız İmam Hatip Lisesi Müdürü Doktor Arzu Alemdar, Meslek Dersleri Öğretmeni Kerime Çiçek Fidan´ın da katıldığı namazda İlçe Müftülüğü Vaizi Rukiye Narman ve Orhaniye Kız Kur´an Kursu yöneticisi Bahriye Ögcem öğrencileri karşıladı. Namazın ardından öğrencilere yemek ikram edildi.

 

Yemeğe katılan İlçe Müftüsü Kazım Güzel, Hacı Yusuf Şahin Camiinin her Cuma bayanlara açık olduğunu, Cuma namazına katılmak isteyen bayanların katılabileceğini dile getirdi. Katılımlarından dolayı öğrencileri tebrik eden Güzel, öğrencileri KYK´larda, hastanelerde manevi rehber olarak, 4-6 yaş ve yetişkin kurslarımızda öğretici olarak, müftülüklerde vaiz ve Aile Dini Rehberlik vaizi olarak çok ihtiyaç olduğunu ve bu yolda öğrencilere başarılar dilediğini belirtti.

 

Program toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

 

Haber ve Fotoğraf: Şerif GÜRBAŞ



  • BIST 100

    9726,62%-0,89
  • DOLAR

    32,40% 0,15
  • EURO

    34,53% 0,31
  • GRAM ALTIN

    2453,59% 0,63
  • Ç. ALTIN

    4088,16% -0,22