Öğrenciler yararına kermes

Öğrenciler yararına kermes

Alanyurt Eğitim Çağındaki Öğrencilere Yardım Derneği tarafından Alanyurt Kozluca yolunda devam eden yurt inşaatının ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla, Alanyurt Salı Pazarı karşısında kermes düzenlendi.

8 Mayıs´a kadar açık kalacak olan kermesle ilgili bilgi veren Alanyurt Eğitim Çağındaki Öğrencilere Yardım Derneği yetkilisi Bekir Ekinci, ?Derneğimiz bünyesinde bulunan yurdumuzun, bilhassa hanımların emeklerinin çok olduğu bir kermes düzenledik. Burada öğrenim görmekte olan öğrenci kardeşlerimiz, talebe arkadaşlarımızın her türlü iaşesinin teminini üstlenmiş olan Alanyurt Eğitim Çağındaki Öğrencilere Yardım Derneği Yönetim Kurulunun organize ettiği bir kermes programındayız. Ben bu işte emeği ve katkısı olan herkese teşekkür ediyorum. Basın mensubu arkadaşlarımız aracılığıyla da tüm ilçe halkımıza da çağrıda bulunuyorum; nihayetinde buradan öğrencilerin, ihtiyaç sahiplerinin iaşeleri karşılanacak. Herkesi kermesimize bekliyoruz. Binlerce hayırseverin katkılarıyla yapılan Kuran Kursu ve öğrenci yurdu inşaatımız devam ediyor. İnşaatımız demir ve beton gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için bu kermesi düzenledik. Bu kermesimiz 1-8 Mayıs tarihleri arasında devam edecek. Burada elde ettiğimiz geliri inşaatımızda kullanacağız. 54 kişi kapasiteli yurdumuzun inşaatı Kozluca yolu üzeri Ezgi Sokak numara 6´dadır. 2 bin 656 metrekare kapalı alan sahip yurdumuzun temeli 524 metrekaredir. Temelimizi attık. Üstünün direklerini diktik? şeklinde konuştu.

 

8 MAYIS´A KADAR AÇIK KALACAK

Gıda, Giyim, Zücaciye, Mobilya ve Çeyizlik eşyaların yer aldığı öğrencilerin ihtiyaçlarının giderilmesi amacıyla düzenlenen kermesin 8 Mayıs 2018 Salı gününe kadar açık kalacağını bildirildi.

 

Haber ve Fotoğraf: Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    10208,65%1,62
  • DOLAR

    32,35% -0,36
  • EURO

    34,79% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2395,46% -1,11
  • Ç. ALTIN

    3877,87% -0,22