www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Öğrencilerden anlamlı yardım

Öğrencilerden anlamlı yardım

Prof. Dr. Selçuk Yahşi Ortaokulu öğrencileri, okul öğrencilerden topladıkları kitap, oyuncak ve kullanılmayan eşyaları yine okul öğrencilerine satarak, LÖSEV´e 250 TL bağışladı.

Prof. Dr. Selçuk Yahşi Ortaokulu 6B sınıfı öğrencileri Ebru Canan Kurtgil ve Eslem Eren, Fen Bilgisi Öğretmeni Sevil Işık rehberliğinde ´Lösemili Kardeşlerimizi Unutmayalım´ yardım kampanyası başlattı.

Proje kapsamında öğrenciler, okul öğrencilerden topladıkları kullanılmayan eşyaları, okunmuş kitapları ve oyuncakları yine okul öğrencilerine satarak elde edilen 250 lirayı LÖSEV ´e bağışladı.

Fen Bilgisi Öğretmeni Sevil Işık, öğrencilerden gelen öneriler doğrultusunda böyle bir çalışma yaptıklarını söyledi. Işık, "Çocuklar, yardımlaşma ve dayanışma duygusunu geliştirmek ve okulumuzda farkındalık yaratarak lösemi hastalığının önemine dikkat çekmek istediklerini belirterek bize geldi. Bununla beraber lösemili bir kardeşimizin küçük de olsa bir yarasına merhem olmak istediklerini söylediler. Projeyi öğrenciler yürüttü, 3 hafta kadar sürdü. Öğrencilerimiz, lösemili kardeşleri için tüm yürekleriyle mücadele verdi" dedi.

Işık, projeye destek veren okul yönetimi, öğretmenler ve velilere de teşekkür etti.

HABER: Osman Gürbaş



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,46% -0,07
  • EURO

    34,72% -0,69
  • GRAM ALTIN

    2439,90% 0,16
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19