www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

Öğrencilerden Doğa Yürüyüşü

Öğrencilerden Doğa Yürüyüşü

Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, 19 Mayıs öncesi ?Adım Adım 19 Mayıs? sloganıyla doğa yürüyüşü düzenledi. Öğrenciler, doğayla bütünleştikleri etkinlikte keyifli anlar yaşadı.

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramına sayılı günler kala, Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi farklı bir etkinliğe imza attı. Okul yönetimi, öğrenciler için ?Adım Adım 19 Mayıs? sloganıyla doğa yürüyüşü düzenledi.Geçtiğimiz Cumartesi günü gerçekleştirilen doğa yürüyüşüne öğrencilerin ilgisi yoğun oldu. İclaliye´den başlayan yürüyüş; Başalan Yaylası istikametinden devam edip Boğazova Çatak mevkiinde sona erdi. 11 kilometrelik parkura 47 kişi katılım gösterdi. İlk defa doğa yürüyüşüne katılan öğrenciler, İnegöl´ün doğal güzelliklerinin de tanıma imkanı buldu.

Sabah başlayan yürüyüşte, öğrenciler İclaliye Mahallesine kadar araçlarla taşındı. Buradan yürüyüş parkurunun startı verildi. İclaliye Mahallesinden Başalan Yaylasına doğru dere kenarından ve orman içerisinden yapılan doğa yürüyüşü, çam kokusu ve kuş sesleri eşliğinde öğrencilerin keyifli ve huzurlu zaman geçirmesini sağladı. Ekip Liderliğini DOSTUM Yürüyüş lideri Cemal Kuş´un (BY CKU) yaptığı doğa yürüyüşünde başlangıç noktasından yaklaşık 8.5 km mesafede olan İclaliye Köyü Mahallesine bağlı Başalan yaylasında bir saatlik öğlen molası verildi. Öğlen molasında yanlarında getirdikleri yiyecekleri yiyip dinlenen öğrenciler,burada manzaranın tadını çıkarıp bol bol fotoğraf çekinmeyi de ihmal etmedi. Molanın ardından Başalan mevkiinden Boğazova Çatak mevkiine doğru yürüyüşe devam eden ekip,2.5 km kısa bir yürüyüşün ardından çatak mevkiinde yürüyüş faaliyetini sonlandırarak DOSTUM tarafından tahsis edilen araçlarla başlangıç noktaları olan Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi önünde faaliyeti tamamladılar.

Yürüyüşün tamamlanmasının ardından Nene Hatun MTAL Öğretmenlerinden Faaliyet Sorumlusu Döndü AKGÜN bir açıklama yaparak, adım adım 19 Mayıs sloganıyla 19 Mayıs kapsamında etkinlikler düzenlediklerini söyledi. Bunlardan biride düzenlenen bu yürüyüş olduğunu kaydeden Akgün, ?Etkinliğimize katılan öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz doğa yürüyüşü faaliyetinden oldukça keyif aldılar.Daha önce böyle bir etkinlik yapmadığımız için biraz yorulsak da çok keyifli bir faaliyet oldu. İnegöl´ün doğal güzelliklerini tanımak ve doğayla iç içe olmak bizlere ve öğrencilerimize güzel bir hafta sonu ve keyifli anlar yaşattı. Bu faaliyette İnegöl Belediyesi DOSTUM´un bize vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz. Ayrıca bize rehberlik eden Ekip Liderimiz Cemal Kuş´a (ByCku)okulum ve öğrencilerim adına teşekkürlerimizi sunuyorum? dedi.



  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,34% 0,29
  • EURO

    35,09% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2308,86% 1,39
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29