www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

Öğrencilerden Kızılay´a yardım

Öğrencilerden Kızılay´a yardım

TOKİ Mehmet Akif Ersoy İlkokulu tarafından yapılan yardım kampanyası ile yaklaşık 1,5 tonluk kuru gıda paketi, Kızılay İnegöl Şubesi yöneticilerine teslim edildi.

TOKİ Mehmet Akif Ersoy İlkokulu, Ramazan ayı nedeni ile Okul Müdürü Fikret Kılıç ve öğretmenler Emel Çetin Dilek, Murat Derin, İsmail Dişli, Mehmet Salih Işık öncülüğünde, "Kızılay´a Destek Ol" yardım kampanyası gerçekleştirildi.

Düzenlenen yardım kampanyası ile beraber ilkokul ve okul öncesi öğrenciler ve velilerinin yardımları ile yaklaşık 1,5 tonluk kuru gıda paketi toplandı.

Toplanan yardımlarla ilgili açıklamalarda bulunan TOKİ Mehmet Akif Ersoy İlkokulu Müdürü Fikret Kılıç, "Değerler eğitimi yardımlaşma değeri kapsamında okulumuzda ´Kızılay´a Destek Ol´ projesi başlatıldı. İlkokul ve okul öncesi grubunda yürütülen kampanya kapsamında velilerimizin desteği ile Kızılay için erzak toplandı. Toplanan 1,5 ton kuru gıda Kızılay´a teslim edildi. Bu projede öncülük yapan Emel Çetin Dilek başta olmak üzere emeği geçen tüm öğretmenlerimi tebrik eder, veli ve öğrencilerimizi kutlarım" dedi.

Yardım kolilerini teslim alan Kızılay yetkilileri de, öğrencilere ve okul yönetimine teşekkür ederek, ´Teşekkür Belgesi´ takdim ettiler.

Haber ve Fotoğraf:Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    9045,38%2,71
  • DOLAR

    32,31% 0,20
  • EURO

    35,03% -0,23
  • GRAM ALTIN

    2292,57% 0,68
  • Ç. ALTIN

    3840,99% -0,36