www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Öğrencileri Unutmadılar

Öğrencileri Unutmadılar

İnegölspor taraftarları tarafından başlatılan yardım kampanyası ile Ağrı’nın Tutak ilçesine bağlı Erdal Köyü Ortaokulu’nda öğrenim gören ihtiyaç sahibi öğrencilere kışlık kıyafetler hediye edildi. Öte yandan Şakir Lakşe İlkokulu’nda da bir program düzen

İhtiyaç sahibi öğrencilere yaptıkları yardımlarla İnegöl’de birçok öğrenciyi sevindiren İnegölsporlu taraftarlar, İnegöl dışında da faaliyetlerini sürdürüyor. Ağrı’nın Tutak ilçesine bağlı Erdal Köyü Ortaokulu’nda öğrenim gören ihtiyaç sahibi öğrencilere kışlık bot, mont ve eldiven hediye eden taraftarlar, örnek projeler gerçekleştiriyor.

 

Konu ile ilgili İnegölspor Taraftarları adına açıklamalarda bulunan Celal Şahin, şu ifadeleri kullandı; “İnegölspor taraftarları köklü geleneğe sahip. Daha önce ihtiyaç sahibi aileler için çeşitli faaliyetlerimizi olmuştu. İnegölspor taraftarları olarak bu uygulamayı daha fazla kardeşimize nasıl ulaştırabilirizin derdine düştük. İnegöl’de çeşitli okullardaki ihtiyaç sahibi öğrenci kardeşlerimize ulaştık. Bu faaliyetleri hem İnegöl’ümüzde hem de İnegöl dışında sürdürme kararı aldık ve bugün İnegölspor taraftarları adına buradayız” dedi.

Öğrencilerin verilen hediyeler karşısında çok mutlu olduklarını belirte Şahin, sözlerini şu ifadelerle sürdürdü; “İnegölspor taraftarlarının başlatmış olduğu yardım kampanyası ile bot, mont, eldiven, İnegölspor beresi ve atkısı olmak üzere bir hediye paketi hazırladık kardeşlerimizle. Ağrı’nın Tutak ilçesine bağlı Erdal Köyü Ortaokulu’nda öğrenim gören ihtiyaç sahibi öğrenci kardeşlerimize hediye ettik. Onlar için karne hediyesi oldu. Hepsinin çok mutlu olduğu gördük. Allah bu yardımların toplanmasında emeği geçen bütün kardeşlerimizden razı olsun”

 

Öte yandan İnegölspor taraftarları İnegöl’de de farklı bir program gerçekleştirdi. İnegölspor sevgisinin kazandırılması için Şakir Lakşe İlkokulu’nda öğrenim gören öğrencilere İnegölspor beresi ve atkısı hediye edildi. İnegölsporlu taraftarlar Tevfik Taşkın ve Adem Savaş, öğrencilere hediyelerini tek tek takdim etti.

 

Bu programda İnegölspor taraftarları adına açıklamalarda bulunan Tevfik Taşkın, “Bu uygulamayı daha önce arkadaşlarımızla kararlaştırmıştık. Bugün de bu organizasyonu yapmayı Allah İnegölspor taraftarına nasip etti. Ben emeği geçen bütün İnegölspor taraftarlarını kutluyorum. Allah hepsinden razı olsun. İnegölspor taraftarlarının sadece statta takımını destekleyen bir taraftar olmadığını, aynı zamanda yürüttüğü faaliyetlerle insanlığa örnek bir duruş sergilediğini görüyoruz.” dedi.

Haber Merkezi



  • BIST 100

    9669,35%1,52
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25