www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Öğretmenlerden Sanat Rüzgârı

Öğretmenlerden Sanat Rüzgârı

İnegöl Yunus Emre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenlerinin hazırladığı Türk Sanat Müziği konseri bir birinden güzel eserler ile sahne aldı.

Beşinci Mevsim Kültür Sanat Merkezi´nde gerçekleştirilen programa İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Fevzi Dülger, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yunus Emre Lisesi´nin yapmış olduğu organizasyonda, tamamı öğretmenlerden oluşan koro sahne aldı. Korodaki öğretmenler, Türk Sanat Müziği ağırlıklı seslendirdikleri şarkılar ile İnegöllü sanatseverlere eşsiz bir akşam yaşattı.

Konu ile açıklama yapan Yunus Emre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi müdürü Fatma Doğlar Dağ, ?Öğretmenler günü çerçevesinde okulumuz müzik öğretmeni Hakan Tuğrul Aydın ve Zeki Konukoğlu Anadolu Lisesi öğretmeni Yücel Düzel yönetiminde tamamen gönüllü öğretmenler tarafından oluşturulan koromuzla, öğretmenler günü kutlamasına farklı bir bakış açısı getirmek istedik. Amacımız bu özel günü Meslektaşlarımız ve İnegöl halkıyla paylaşmaktı. Tamamen amatör bir ruhla hazırlanarak çalışmalardan büyük keyif aldık. Umarım dinleyenler de bizim aldığımız keyfi almışlardır. Emeği geçen tüm öğretmen arkadaşlarıma ve bu özel geceyi bizimle paylaşan tüm sanatseverlere teşekkür ediyorum.? İfadelerini kullandı.

Haber Merkezi

 

 

 



  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,53% -0,03
  • EURO

    34,88% 0,12
  • GRAM ALTIN

    2426,09% -0,15
  • Ç. ALTIN

    4017,93% 0,00