www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

ÖĞRETMENLERE ÖZEL DOĞA YÜRÜYÜŞÜ

ÖĞRETMENLERE  ÖZEL DOĞA YÜRÜYÜŞÜ

İnegöl Belediyesi Doğa Sporları ve Turizm Merkezi (DOSTUM) organizasyonuyla 24 Kasım öğretmenler günü etkinlikleri kapsamında ?Öğretmenler Günü Özel Doğa Yürüyüşü? etkinliği düzenlendi.

Maviye ve yeşile adeta imza atan, oryantiring ve yamaç paraşütü konusunda başarılarına her geçen gün yenisini ekleyen İnegöl Belediyesi Doğa Sporları ve Turizm Merkezi (DOSTUM), sporun her alanını doğanın renkleriyle buluşturmaya devam ediyor. Gerçekleştirdiği başarılı çalışmalar ve önemli günlerde yaptığı etkinliklerle adından sıkça söz ettiren DOSTUM, 24 Kasım öğretmenler gününde öğretmenleri de unutmadı. Bu güne özel anlamlı bir etkinlik gerçekleştirildi.

24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında öğretmenlere özel doğa yürüyüşü etkinliği gerçekleştirildi. 24 Kasım 2019 Pazar günü düzenlenen yürüyüş, sabah 08.30´da İnegöl Belediyespor önünden start aldı. Buradan 106 kişi, araç ile yola çıktı. Şehir merkezinden Aksutekke Köyüne doğru araçlarla harekete geçen doğaseverlere, öncelikle faaliyet hakkında bilgilendirme ve destek ekibinin tanıtımı yapıldı. Sabah erken saatlerde başlayan ve katılımcıların keyif aldığı yürüyüş rampalardan, ormanlık alanlardan oluşan ve zaman zaman zorlu arazi şartlarının da yer aldığı güzergâh üzerinde devam etti. Yol boyunca belirli aralıkla mola veren ekip doğanın en güzel tonlarına şahitlik etti. Yol üzerinde bulunan mağara ve gölette de zaman geçiren doğaseverler, öğlen molasının ardından yürüyüşün bittiği notkada araçlara binerek İnegöl´e geri döndü. Faaliyet burada son  buldu. Öğretmenler DOSTUM organizasyonuyla keyifli ve doğayla iç içe bir gün geçirmenin keyfini yaşayarak farkı bir öğretmenler günü geçirmiş oldu.



  • BIST 100

    9669,35%1,52
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25