www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

Oğuzay Güven Tazeledi

Oğuzay Güven Tazeledi

Bursa 1. Amatör Lig ekiplerinden Karadeniz Güvenspor Başkanı İbrahim Oğuzay, olağan genel kurul sonucu tek liste ile girilen seçimde yeniden başkanlığa getirildi.

Eşref İnegöl Köftecisi´nde yapılan olağan genel kurula tek liste ile gidilen seçimde mevcut başkan İbrahim Oğuzay güven tazeledi.

TOPLUMA FAYDALI BİREYLER YETİŞTİRECEĞİZ

Oğuzay, seçimin ardından yaptığı açıklamada, Karadeniz Güvenspor´un marka değerini koruyarak ligde hak ettiği yere taşımak istediklerini dile getirdi. Kendilerini yeniden bu göreve layık gören üyelere teşekkür eden Oğuzay, ?Öncelikle yeni dönemde yönetimimizden ayrılan arkadaşlarımıza bugüne kadar kulübümüze verdikleri destekler nedeniyle teşekkür ederim. Önümüzdeki dönemde de Karadeniz Güvenspor´un hem sportif başarıları için hedefi kovalarkenhem de örnek bir altyapı sistemi kurarak çocuklarımızın ve gençlerimizin spor yaparak topluma faydalı bir birey olmalarına katkıda bulunmak istiyoruz. Bunu başarmak için çalışacağız? dedi.

 

YENİ YÖNETİM

İbrahim Oğuzay başkanlığında oluşan yeni yönetimde; Başkan Vekili Abdul Ergün, Başkan Yardımcısı Hüseyin Beytekin, Başkan Yardımcısı Engin Alemdar, Başkan Yardımcısı Mustafa Can, Futbol Şube Sorumlusu Raggıp Akkaya, Genel Kaptan Dilaver Bilgin, Muhasip Bekir Ergün, Genel Sekreter Bünyamin Çelik, Genel Kaptan Yardımcısı Aydın Can, Genel Kaptan Yardımcısı Mehmet Çelik, Federasyon Temsilcisi İdris Can, Basın Sözcüsü Hakan Zeren, Tesis Sorumlusu Ahmet Çakır, Alt Yapı Sorumlusu Ömer Faruk Güneş, Lokal sorumlusu Turgut Alemdar, Genel Sekreter Ali Şahin, Lokal Sorumlusu Orhan Yalçınyiğit, Alt Yapı sorumlusu Ramazan Güden, Üye Sorumlusu Turan Arslan, Üye Sorumlusu Ahmet Tüfekçi, Genel Kaptan Sadullah Kaldırım ve Üye sorumlusu Enes Kaplan isimleri yer aldı.

 

Haber ve Fotoğraf: M. Salih KAYGUSUZ



  • BIST 100

    8845,48%0,43
  • DOLAR

    32,27% 0,31
  • EURO

    35,10% 0,69
  • GRAM ALTIN

    2274,37% 0,94
  • Ç. ALTIN

    3854,72% 0,51