www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

OKŞAK AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

OKŞAK AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

İnegöl´ün önemli değerlerinden akademisyen Yüksel Okşak´ın yiğenine dualar eşliğinde sünnet cemiyeti yapıldı. Serdar ve Sevda Okşak çiftinin oğlu Kaan Okşak için İftar eşliğinde sünnet düğünü düzenlendi.

Daha önce İnegöl TSO´da önemli projeleri hayata geçiren, İnegöl´de mobilya müzesi kurulması, kent müzesinin rehabilite edilmesi, mobilya laboratuvarının kurulması, Doğa sporları merkezi DOSTUM, Oylat SUGESAM gibi birçok projenin altında imzası olan ve şuan Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesinde akademisyen olan Yüksel Okşak´ın yiğeni Kaan Okşak´ın düğün töreni dualar eşliğinde iftar yemeği ile düzenlendi.

Törene İnegöl Belediye Başkanı´nın şehir dışında olması sebebiyle Başkan Yardımcısı Alper Taban ve Durmuş Aydın İnegöl TSO Başkan Yardımcısı Ömer Semiz ile birçok dernek Yöneticileri, siyasi, ticari ve sivil toplum hayatının önemli isimleri de katıldı.

Ramazan ayı münasebeti ve programları nedeniyle düğün cemiyetine katılamayan ülkemizin bazı ünlü simaları, siyasiler ve bürokratlar da temennilerini telgraflar ve çiçekleriyle ilettiler. Ayrıca düğünde Küresel Araştırma ve Düşünce Merkezi (GRTC) kurucularından Türkiye Bilimler Akademisi (TÜBA) üyesi Prof. Dr. Hüsamettin İnaç ve çeşitli üniversitelerden birçok Dekan, Profesör ve akademisyen de hazır bulundu.

Mübarek Ramazan ayını yaşadığımız bu günlerde cemiyetin daha da anlam kazandığını belirten Yüksel Okşak; "ağabeyim ve yengem Serdar ve Sevda Okşak çiftinin bu önemli günlerinde bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza, akrabalarımıza, kıymetli protokole ve basın mensuplarına çok teşekkür ederiz. Yiğenim Kaan Okşak´a da erkekliğe ilk adımını attığı bu mübarek günde ve bundan sonraki hayatında başarılar diliyorum, Rabbim muvaffak etsin" şeklinde konuştu.



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,46% -0,07
  • EURO

    34,72% -0,69
  • GRAM ALTIN

    2439,90% 0,16
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19