Okul Müdürlerine E-Konferanslı Eğitim

Okul Müdürlerine E-Konferanslı Eğitim

Bursa Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ilk kez ilçe milli eğitim müdürleri toplantısında uygulanan e-konferans önceki günde okul müdürlerinin eğitiminde kullanıldı.

İlk olarak İlçe Milli Eğitim Müdürleri toplantısında uygulanan e-konferans sistemi Cumartesi günü Dörtçelik EML’de gerçekleştirilen programda kullanıldı. Programda Prof. Dr. Sırrı Akbaba, İnegöl’deki okul müdürlerine sorun çözme becerilerine yönelik e-konferans verdi.

 

İnegöl İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Baştürk, Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı bütün ilçe milli eğitim müdürleri, şube müdürleri ve okul müdürlerine yönelik, Prof. Dr. Sırrı Akbaba tarafından sorun çözme becerilerine yönelik e-konferans düzenlendiğini söyledi.

 

E-konferansın İnegöl’de 5 Okulda yapıldığını dile getiren Mehmet Baştürk, “E-konferanslar ilçemizde Dörtçelik EML, Nuh Mehmet Küçükçalık Anadolu Lisesi, İshakpaşa İlköğretim Okulu, M-Muzaffer Samda İlköğretim Okulu ve Vehbi Koç İlköğretim olmak üzere toplam 5 okulda yapılmaktadır.” dedi.

 

Eğitimdeki amacın bütün yöneticilere, sorun çözme becerilerini öğretmek olduğunu aktaran Mehmet Baştürk, “Bu iş ekonomik anlamda biraz pahalı bir iş olduğu için Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü Prof. Dr. Sırrı Akbaba’yı görevlendirerek, bütün Bursa’daki yöneticileri bu eğitimden geçirmeyi hedefledi. Bizde bu etkinliğine katılıyoruz. Amacımız öğrenen örgüt kültürünü oluşturmaktır. İnegöl İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak her hafta Cuma günleri okul yöneticilerimize yönelik sene sonuna kadar sürecek bir eğitim planlaması da yaptık.” diye konuştu.

 

Yapılan konuşmanın ardından Prof. Dr. Sırrı Akbaba İnegöl’deki okul müdürlerine sorun çözme becerilerine yönelik e-konferans verdi.



  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,46% 0,24
  • EURO

    34,63% 0,14
  • GRAM ALTIN

    2390,71% 0,45
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00