Okul Servisinde Okuma Saati

Okul Servisinde Okuma Saati

İnegöl’de taşımalı sistemle eğitim gören öğrenciler, servisle okullarına gelip giderken geçen boş zamanlarını kitap okuma saati yaptı. Tüm öğrenciler serviste kitap okuyarak yolculuk yapıyor.

İnegöl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Baştürk ve Şube Müdürü Mustafa Karaarslan, taşımalı sistemle eğitim gören öğrencileri taşıyan okul servislerine yönelik denetimlerini sürdürüyor. İlköğretim ve ortaöğretimde toplam 2 bin 200 öğrenci taşıma sistemi ile eğitim öğretim görüyor. İnegöl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Baştürk, servisle okullarına taşınan öğrencilerle ilgili herhangi bir aksaklığın yaşanmaması için gerekli hassasiyeti gösterdiklerini söyledi.

Yapılan denetimler hakkında açıklamalarda bulunan Mehmet Baştürk, öğrencilerin sağlıklı bir şekilde okullara intikalleri ve akşamları da sağlıklı bir şekilde köylerine intikallerinin yapıldığını dile getirdi. Bu konuda herhangi bir olumsuz haber ve şikâyet gelmediğini de vurgulayan Baştürk, şoför esnafına da teşekkür etti.

ÖNÜMÜZDEKİ YIL PROJE OLARAK HAYATA GEÇİRİLECEK

Öğrencilerin servislerde geçen zamanlarını kitap okuyarak değerlendirmeleri konusuna da değinen Baştürk, “Araç denetimlerinde öğrencilerin geliş ve gidiş saatlerinde kitap okuduklarını gördüm. Çocukların bu davranışı beni duygulandırdı. Önümüzdeki yıl bu çalışmayı belli bir proje kapsamında öğrencilerin okula geliş ve dönüşlerinde dönüşümlü olarak, birçok kitap okumalarını sağlamak arzusundayız” açıklamalarında bulundu.



  • BIST 100

    10203,22%-0,05
  • DOLAR

    32,34% -0,05
  • EURO

    34,95% 0,47
  • GRAM ALTIN

    2401,90% 0,23
  • Ç. ALTIN

    3898,95% 0,54