www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

OKUMAYI ÖĞRENİP SAHNEYE ÇIKTILAR

OKUMAYI ÖĞRENİP SAHNEYE ÇIKTILAR

İnegöl Doğa Koleji’nde birinci sınıflarda eğitim gören öğrenciler, ‘Okuma Bayramı’ programında ailelerine hünerlerini sergiledi.

Doğa Koleji’nin minik öğrencileri, okuma -yazmayı öğrendiler ve bu başarılarını bayram havasında coşkuyla kutladılar. Birinci sınıf öğrencileri, okuma bayramında ailelerine hünerlerini sergilediler.

 

Doğa Koleji’nde düzenlenen program, saygı duruşu ile başladı. İstiklal Marşının okunmasının ardından, öğrenciler hazırladıkları gösterileri sundular. Günler öncesinden hazırladıkları etkinliklerini okul sahnesinde anne ve babalarına sergileyen öğrenciler, büyük ilgi gördüler. Öğrenciler sahnede koro eşliğinde şarkılar söyleyip, İngilizce ve Türkçe olarak hazırladıkları monologları konuştular. İngilizce şarkılar söyleyip dans eden öğrenciler, kendilerini izleyen ailelerinden de büyük alkış aldı.

 

MUHTEŞEM FİNAL

Öğrencilerin hazırladığı program, ünlü Grease müzikalinden bir dans gösterisiyle muhteşem bir finalle son buldu. Sınıf öğretmenleri, hazırlanan programda her öğrenciye ayrı bir ışık tutmaya, ayrı bir renk ve tat katmaya çalıştıklarını söylediler.

Okulun 1-A sınıf öğretmeni Emine Akıskali ve 1-B sınıf öğretmeni Gözde Peker olmak üzere müzik öğretmeni Ömer Ural, İngilizce Öğretmeni Gökçen Kozalı, drama öğretmeni Nazife Biçer, dans öğretmenleri Kardelen Uysal eşliğinde hazırlanan etkinlik, veliler tarafından ayakta alkışlandı.



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19