www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

OKUMAYI ÖĞRENİP SAHNEYE ÇIKTILAR

OKUMAYI ÖĞRENİP SAHNEYE ÇIKTILAR

Özel Kosova Ufkum İlkokulu, 2013-2014 eğitim öğretim yılı yılsonu etkinlikleri kapsamında ‘Okuma Bayramı' etkinliği düzenledi.

İnegöl Özel Kosova Ufkum İlkokulu birinci sınıf öğrencileri, eğitim öğretim hayatlarının ilk yılında okumayı öğrenip hünerlerini sahnede sergilediler. Yıl sonu etkinlikleri kapsamında düzenlenen Okuma Bayramında, öğrenciler performanslarıyla tam not aldı.

Belediye Kültür Sarayında düzenlenen Okuma Bayramı etkinliği çerçevesinde rengârenk kostümlerle hazırladıkları; şiir, şarkı ve piyes gibi çalışmalarını velilerin huzurunda sunan birinci sınıf öğrencilerinin son bölümde yaptıkları halk dansları gösterisi de veliler tarafından uzun süre ayakta alkışlandı.

 

Kosova Eğitim Kurumları Sahibi Devrim Kosova Hasırcı, düzenledikleri okuma bayramı etkinliğine ilişkin açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Okulumuzda bütün birinci sınıf öğrencilerimiz, birinci dönem sonunda okumaya geçti. Daha sonrada okumada hızla ilerlemelerinden dolayı memnun olduk. Bu başarının arkasında ise okulumuz öğretmenleri ve öğrencilerimizin velileriyle yapılan ortak çalışma var. Bu güzel başarıların devamı için bütün ekibimizle birlikte çalışmalara aralıksız devam edeceğiz.”



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19