www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

OKUYAN ÖĞRENCİLERE ÖDÜL

OKUYAN ÖĞRENCİLERE ÖDÜL

Şükrünailipaşa İlkokulu´nda hayata geçirilen ?Okuyan Sınıflarımız? projesinde sınıflarında 1´inci olan öğrenciler, Bursa Kebap Evi tarafından ağırlandılar.

Dün saat 12.00´da İnegöl AVM içerisinde bulunan Bursa Kebap Evi´nde bir araya gelen okul idarecileri, öğretmenleri ve minikler, düzenlenen programda keyifli bir şekilde vakit geçirdiler.

OLUMLU BİR PROJE OLDU

Şükrünailipaşa İlkokulu Müdürü Özgür Gümüş, ?Şükrünailipaşa İlkokulu olarak 2015-2016 eğitim öğretim yılı başında ?Okuyan Sınıflarımız´ diye bir proje başlattık. Bu projede öğrencilerimize çeşitli ödül sözü verdik. Bu sözlerden birisi de projede dereceye giren öğrencilerimize yemek vermekti. Gün geldi çattı, proje sonuçlandı. Okulumuzda her sınıf bazında 1. olan öğrencilerimizi bugün Bursa Kebap Evi´ne yemeğe getirdik. Projemizde bize destek olan Bursa Kebap Evi´ne çok teşekkür ediyorum. Diğer firmalarımıza da örnek olmalarını temenni ediyorum. Bizi olumlu etkileyen bir proje oldu. Proje kapsamında 2. sınıftan 4. sınıfa bütün öğrencilerimize 1. dönem 10, 2. dönem 10 olmak üzere toplam 20 kitap okuttuk. 2. dönem itibariyle velilerimizi de bu projeye dâhil ettik. 50 velimiz bu projeye katıldı. Onların içerisinden de 5 velimizi bu yemeğe davet ettik? dedi.

?HER ŞEY OKUMAYLA OLUR?

Bursa Kebap Evi işletmecisi Murat Şerefoğlu ise, ?Okuma alışkanlığını genç yaşta minik öğrencilerimize aşıladıkları için okul yöneticilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Böyle bir projeyi sonuna kadar destekliyoruz. Bizler de öğretmenlerimizin ellerinden geçtik, şimdiki genç kardeşlerimiz de öğretmenlerin ellerinden geçiyorlar. Her şey okumayla olur. Okuma alışkanlığı ile bir şeylerin olabildiği bir dönemde böyle bir projenin hayata geçmesi bizi mutlu etti. Kendilerini ağırlamaktan dolayı çok memnunuz. Eğitim ve öğretim ile alakalı her konuda işletme olarak açığız. Yeri geldiğinde sporla alakalı yeri geldiğinde diğer kuruluşlarla alakalı olarak burada ev sahipliği yapmaya çalıştık ama eğitim bizim için en önemlisidir. İnşallah başka projelerde bir araya geliriz? ifadelerini kullandı.

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,50% 0,29
  • EURO

    34,79% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2443,62% 0,22
  • Ç. ALTIN

    3980,20% 0,00