Okyanus, Anneleri Kahvaltıda Buluşturdu

Okyanus, Anneleri Kahvaltıda Buluşturdu

Özel İnegöl Okyanus Koleji ve Özel İnegöl Okyanus Koleji Okul Aile Birliği,okul velisi annelere yönelik bir kahvaltı programı düzenledi. Yoğun ilgi gören programa 300 kişi katılım gösterdi.

Belediye Başkan Yardımcısı Gülhan Şahin, Kaymakam Ali Akça´nın Eşi Ferahil Akça, Belediye Başkanı Alper Taban´ın eşi Birnur Taban,AK Parti Kadın Kolları, CHP Kadın Kolları, Atatürkçü Düşünce Derneği ve çok sayıda velinin katıldığı programda öğrencilerin gelişimleri açısından yapılan hizmetler aktarıldı.

Mehmet Baştürk ve Erdoğan Kızmaz´ın yönetimindeki İnegöl Okyanus Koleji tüm davetlilere tanıtıldı. Özel İnegöl Okyanus Anaokulu, İlkokulu, Ortaokulu, Anadolu Lisesi ve Fen Lisesi ilgili müdür yardımcıları ve rehberlik öğretmenleri her birim ile ilgili bilgilendirme yaptılar.

İYİ BİRER DÜNYA İNSANI YETİŞTİRİYORUZ

Kahvaltı sonunda eğitim içerikleri ile ilgili soru cevap şeklinde davetliler ile sohbet edildi. Kapanış konuşmasını yapan Müdür Mehmet Baştürk, ?Okul Aile Birliğimizin düzenlemiş olduğu kahvaltımıza hoş geldiniz. 2 yıl önce İnegöl Okyanus Koleji sevgili yavrularımızın hizmetine açılmıştır. Amacımız İnegöl´de var olan eğitim değerlerine bir yenilerini eklemek, vatanını, milletini seven, milli, manevi ve ahlaki değerlerine bağlı, öncelikle iyi bir evlat daha sonra da iyi bir dünya insanı yetiştirmektir. Zaten bu özellikleri taşıyan öğrenci hayatta başarılı olur. Akademik başarı bununla beraber gelişir ve büyür. Okul kurucuları olarak Erdoğan Bey ve ben İnegöl´ümüze sizin yavrularınıza 30 yılı aşkın bir süredir çeşitli kademelerde hizmet verdik. Binlerce öğrencimiz olmuştur. Birçok öğrencimizin de çocukları şu anda Okyanus Koleji´nin öğrencisi olmuştur. Çocuklarımıza özel bir eğitim kompleksi hazırladık, geniş bir oyun bahçemiz, çocuk parkımız, halı sahamız, basket, voleybol, tenis kortu, masa tenisi, yüzme havuzu, kapalı spor salonu, konferans salonu çeşitli atölyelerle öğrencilerimizi sosyal, sportif ve kültürel ve de akademik başarılara götürecek tesislerimiz vardır. Kaliteli,deneyimli, bilgi birikim yüklü yönetici, öğretmen ve diğer ekip arkadaşlarımız var. El birliği ve gönül birliğiyle huzur ve güven içerisinde sevgili yavrularımıza eğitim ve öğretim adına değer katmaya çalışıyoruz. Bize bu zamana kadar güvendiğiniz gibi bundan sonra da güvenmeye devam ediniz. Bizimle beraber olduğunuz için Okyanus´u tercih ettiğiniz için sizlere sonsuz teşekkür ediyorum. Bu organizasyonda desteği olan Okul Aile Birliğimize, kurucularımız Erdoğan Bey ve Fahrettin Beye teşekkürlerimiz sunuyorum. Büyük bir zevk ve heyecanla çalışan tüm çalışma arkadaşlarıma huzurunuzda teşekkür etmeyi bir borç biliyorum? ifadelerini kullandı.

Haber ve Fotoğraf: Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    10208,65%1,62
  • DOLAR

    32,36% -0,34
  • EURO

    34,70% -0,19
  • GRAM ALTIN

    2397,21% -1,04
  • Ç. ALTIN

    3877,87% -0,22