www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Okyanus Koleji Öğrencileri Finalde

Okyanus Koleji Öğrencileri Finalde

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından her yıl düzenlenen Ortaokullar Arası Genel Kültür ve Bilgi Yarışmasını ön elemesisonucunda Özel İnegöl Okyanus Koleji 8. sınıf öğrencileri, tüm okulları geride bırakarak birincilikle finale yükseldi.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından her yıl düzenlenen Ortaokullar Arası Genel Kültür ve Bilgi Yarışmasını ön elemesi 22 Mart 2018 Perşembe günü saat 16.00´da Yunus Emre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi´nde yapıldı.

Yapılan ön elemeye katılan 49 ortaokuldan 6 okul 11 Nisan 2018 de yapılacak olan finale kaldı. Ön eleme yarışması sonucunda Özel İnegöl Okyanus Koleji 8. Sınıf öğrencileri tüm okulları geride bırakarak birincilikle finale yükseldi.

DERECE BEKLİYORUZ

Okyanus Koleji Müdürü Mehmet Baştürk, ?İlçe milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen ortaokullar arası bilgi yarışmasında ilçemizde mevcut 49 ortaokul arasında yapılan yarışma sonucunda jüri tarafından hazırlanan 40 sorudan 39´una doğru cevap vererek ilçe birincisi oldular. Çözemediklerisoru ise genel kültür kategorisinden oldu. Öncelikle yarışmaya katılan bütün okullarımızdaki öğrencilerimizi kutluyorum. Gerçekten kıyasıya bir yarışma oldu. Ben ilçemizde emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimizi kutlarken okulumuzu temsil eden sevgili yavrularımızı tebrik ediyorum. Yavrularımızı yetiştiren tüm öğretmen arkadaşlarıma teşekkürlerimi bildiriyorum. Sonuç olarak birileri mutlaka birinci ikinci üçüncü olacaklardır, bu yıl da Okyanus Koleji ilçe birincisi olmuştur.11 Nisan günü finale kalan 6 okulla birlikte tekrar seyircilere açık canlı bilgi yarışması yapılacaktır. Ben şimdiden finale kalan 6 okulumuza başarılar diliyorum. Okulumuz öğrencilerinin okulumuza dereceyle dönmesini büyük bir heyecanla Okyanus ailesi olarak bekliyoruz? ifadelerini kullandı.

Haber ve Fotoğraf: Osman GÜRBAŞ

 

 

 



  • BIST 100

    9726,62%-0,89
  • DOLAR

    32,40% 0,15
  • EURO

    34,53% 0,31
  • GRAM ALTIN

    2453,59% 0,63
  • Ç. ALTIN

    4088,16% -0,22