www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Okyanus Koleji, mezunlarını ağırladı

Okyanus Koleji, mezunlarını ağırladı

İnegöl Okyanus Koleji mezunu öğrenciler, eğitim öğretime verilen arada okulda ağırlandılar. Okul yönetiminin organizasyonu ile öğle yemeğinde buluşan öğrenciler, lise günlerini yad ettiler.

İnegöl Okyanus Koleji Ailesi, mezunlarını ağırladı. İlk mezunlarını 2016-2017 eğitim öğretim yılında veren İnegöl Okyanus Koleji’nde mezun öğrenciler önce okul yemekhanesinde birlikte yemek yedi. Ardından okulun konferans salonunda eski okul anılarını paylaştılar.

Programda konuşan İnegöl Okyanus Koleji Kurucularından Mehmet Baştürk; “Sizlerle okul bahçesinde bayrak törenlerinde her hafta buluşuyorduk. Bugün farklı bir buluşmaya sahne oldu. 40 yılı aşkın bir süredir eğitimin içerisinde yer alan biri olarak öğrencilerimizi hayatın içinde farklı noktalarda görünce mutlu oluyoruz. Siz bugünlerde üniversite eğitimlerini alıyorsunuz. Sonra da hayata atılacaksınız. İnşallah hepiniz güzel yerlerde olursunuz. Bizler de sizlerle her daim gurur duyarız” dedi.

İnegöl Okyanus Koleji Kurucusu Erdoğan Kızmaz da; “15 tatilin son günlerine geldiğimiz bugünlerde mezun öğrencilerimizle buluşalım, onlarla bir araya gelelim istedik. Beraber yemek yiyelim, hem sizler arkadaşlarınızla hasret giderin; hem de öğretmenleriniz ve idarecilerinizle buluşun istedik. Bir çoğunuz üniversitede eğitiminize devam ediyorsunuz. Bizler okul olarak vatanına, milletine, bayrağına bağlı nesiller yetiştirme gayretinde olduk. Bunun meyvelerini görüyoruz. Sizlerin ülkesini seven bir fert olarak yetişmesinden mutluluk duyuyoruz. İnşallah üniversiteyi bitirdiğinizde de güzel yerlerde sizleri görürüz. Katıldığınız için hepinize teşekkür ederiz” dedi.

Konuşmaların ardından toplu fotoğraf çekimi ile program son buldu.

Haber Merkezi



  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,56% 0,14
  • EURO

    34,89% 0,67
  • GRAM ALTIN

    2433,75% 0,06
  • Ç. ALTIN

    4017,93% -1,36