www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Okyanus´ta Satranç Heyecanı

Okyanus´ta Satranç Heyecanı

Özel İnegöl Okyanus Koleji,haftasonu öğrencilerine yönelik satranç turnuvası düzenleyerek profesyonel bir deneyim kazandırdı.

Özel İnegöl Okyanus Koleji anaokulundan liseye kadar her hafta öğrencilerine satranç eğitimi vererek; öğrencilerin özgüven ve farkındalık kazanımlarını elde etmesine olanak sağlıyor.

 

Okyanus Koleji´nin kendi öğrencileri için kapalı spor salonunda düzenlediği turnuvaya çok sayıda öğrenci katıldı. Sabah saat 09.30´da başlayan müsabakalar saat 15.30´a kadar devam etti. Velilerin izleyici olarak katıldığı etkinlik yoğun ilgiyle birlikte çok daha eğlenceli ve kaliteli geçti.

 

Karşılaşmaların sonunda ilkokul kategorisinde 2.sınıf öğrencilerinden Utku Saymaz, 3.sınıf öğrencilerinden Aras Gürler, ortaokul kategorisinde 6. sınıf öğrencilerinden Resul Yiğit Akyüz, Lise kategorisinde Fen Lisesi 9. sınıf öğrencilerinden Hüseyin Yiğit Pamuk şampiyon oldular. 

 

ŞAMPİYONLAR YETİŞTİRMEK İSTİYORUZ

Özel İnegöl Okyanus Koleji Satranç Öğretmeni Okan Özdemir,?Bugün okulumuz öğrencileri için 2´ncisini düzenlemiş olduğumuz satranç turnuvamızda yarışan sporcularımızın ilerleyen dönemlerde çok daha iyi konumlarda olacaklarına eminim. Amacımız bu sporun tüm öğrencilere sevdirilmesi ve ülkemizde satrancın uluslararası düzeyde bir seviyeye ulaşması ve ülkemize değerli satranç şampiyonları kazandırmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz? dedi.

 

Haber ve Fotoğraf: M. Salih KAYGUSUZ



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,46% -0,07
  • EURO

    34,72% -0,69
  • GRAM ALTIN

    2439,90% 0,16
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19