www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

ÖLEN VE YARALANANLAR İÇİN KURBAN KESTİLER

ÖLEN VE YARALANANLAR İÇİN KURBAN KESTİLER

İnegölspor efsane maraton taraftarları, Zonguldak Kömürspor maçı öncesi takımın başarılı olması ve hayatını kaybeden taraftarlar ile geçirdiği kaza sonrası tedavisi devam etmekte olan taraftar Furkan Rahimoğlu için kurban kestiler.

İnegölspor Başkanı Münür Kanar, yönetim kurulu üyeleri, İshakpaşa camii imamı Mehmet Nuri Memiş, Efsane maraton tribün lideri Tevfik Taşkın, yardımcısı Celal Şahin’in yanı sıra efsane maraton taraftarları da hazır bulundular. İshakpaşa Camii imamı Mehmet Nuri Memiş hocanın okuduğu duanın  ardından kurban kesimi gerçekleştirildi.
İnegölspor efsane maraton tribün lideri Tevfik Taşkın yaptığı açıklamada şunları söyledi. “Biz büyük bir aileyiz. Sevincimizde de üzüntümüzde de her zaman birlikte olduk paylaşımda bulunduk. Bundan sonrada aynı şekilde bu birlikteliğimiz ve paylaşımlarımız devam edecektir. Bu birlikteliğimizin güzel örneklerinden birini geçtiğimiz Pazar günü oynanan İnegölspor-Zonguldak Kömür maçı öncesinde İnegölspor Efsane maraton tribünü olarak gerçekleştirdik. Hayatlarını kaybeden taraftarlarımız ve  şu anda geçirmiş olduğu kaza sonrası halen tedavisi devam etmekte olan Furkan  Rahimoğlu  ve  göz bebeğimiz olan İnegölspor’umuzun başarılı olması için 2 adet kurban kesimi gerçekleştirdik. İshakpaşa Camii İmamı Mehmet Nuri Memiş hocamızın okuduğu dua sonrasında tekbir getirerek kurbanlarımızı  yerine ulaşmasını dileyerek kesmiş olduk. Bu anlamlı etkinliğimize katılan İnegölspor başkanı Münür Kanar ve yönetim kurulu üyelerine, İhsakpaşa Camii İmamı Mehmet Nuri Memiş  hocamıza, taraftarlarımıza ve destek veren hayır severlere teşekkür ediyor, onlardan Allah razı olsun. Ebediyete göç edenlere Allahtan rahmet diliyoruz, yaralı ve hasta olan herkese Allahtan şifa ve sağlık diliyoruz” dedi



  • BIST 100

    9812,88%0,93
  • DOLAR

    32,48% -0,15
  • EURO

    34,92% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2430,94% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3994,07% -0,01