ÖLENLER HEP MÜSLÜMAN

ÖLENLER HEP MÜSLÜMAN

İnegöl’deki STK’lar ve İHH-İNİYAD işbirliğinde düzenlenen ‘Kudüs ve Şehitler Gecesi’ programında konuşan İHH İnsani Yardım Vakfı Genel Başkanı Bülent Yıldırım, şu anda dünya üzerinde Müslümanlara karşı bir dünya savaşı başlatıldığı

İnegöl’de bulunan Sivil Toplum Kuruluşları ve İHH-İNİYAD işbirliğinde Cumartesi akşamı okullar bölgesinde bulunan kapalı spor salonunda ‘Kudüs ve Şehitler Gecesi’ düzenlendi. Geceye konuşmacı olarak İHH İnsani Yardım Vakfı Başkanı Av. Bülent Yıldırım katıldı. Programa İnegöl halkının ve siyasi partilerin ilgisi de yoğun oldu. Binlerce vatandaş kapalı spor salonunu tıklım tıklım doldurdu.

 

İHH 135 ÜLKEDE FAALİYET GÖSTERİYOR

Kur-an’ı Kerim tilaveti ile başlayan programda, İnegöl’ün genç sesi Serhat Balantekin okuduğu ilahi ile kulakların pasını sildi. Daha sonra programın açılış konuşmasını yapan İHH-İNİYAD Başkanı Halil İbrahim Zengin, İHH İnsani Yardım Vakfı hakkında bilgi verdi. İHH’nın 1990’lı yılların başında Bosna savaşı ile başlayan bir iyilik hareketi olduğunu ve bugün 135 ülkede faaliyetini sürdürdüğünü söyledi.

 

Halil İbrahim Zengin’in ardından, programa katılan AK Parti Belediye Başkan adayı Alinur Aktaş ve Saadet Partisi Belediye Başkan adayı Salih Berber kısa birer selamlama konuşması yaptılar.

MELEKLER SİZİN İÇİN AF DİLİYOR

Aktaş ve Berber’in konuşması sonrası gecenin konuşmacısı İHH İnsani Yardım Vakfı Başkanı Av. Bülent Yıldırım alkışlarla kürsüye çıktı. Yaklaşık 1 saat boyunca salondaki kalabalığa İHH’yı, Ortadoğu’yu ve Siyonistlerin Müslümanlar üzerindeki oyunlarını anlatan Yıldırım, yetim projeleri ile ilgili de çağrılarda bulundu. Bülent Yıldırım, “İnşallah bu kalabalık Selahaddin Eyyübi`nin Kudüs`ü fethettiği gibi Kudüs`ü fetheder ve inşallah özgürce birlikte namaz kılarız” diyerek başladığı konuşmasında, şu ifadelere yer verdi: “Bizim Müslümanlar olarak çalışmamızın tek gayesi Allah rızasıdır. Tüm hadis kitaplarında önce niyet esas alınır. O nedenle ne yaparsak yapalım, önce niyetimize dikkat edelim. Allah rızasının dışında asla bir şey düşünmeyelim ve planlamayalım. Yeryüzünde tüm zenginlikler geçicidir. Bunların hiçbiri sizi devamlı ayakta tutamaz. Sadece Allah rızası için çalışırsanız, dünyada ve ahrette bunun mükafatını alırsınız. Allah rızası için bir araya gelen bu topluluğa melekler gıpta ve dua ediyor. Sizin için melekler Allah`tan af diliyor. Allah sizin sayılarınızı arttırsın ve sizin elinizle İslam diyarlarını kurtarsın.”

 

MAVİ MARMARA’YA DİL UZATANLAR, REZİL OLDU

Kudüs`ün kutsal bir şehir olduğunu vurgulayan Yıldırım, üç kutsal şehir olduğunu ve bu şehirlerin; Mekke, Medine ve Kudüs olduğunu dile getirerek; “Üç mescit vardır; Kabe, Mescid-i Nebevi ve Mescid-i Aksa. Mescid-i Aksa`nın etrafı mübarek ve bereketli kılınmıştır. Sadece bulunduğu yer ile ilgili değil, Gazinatep`e ve Kıbrıs`a kadar sınırları uzar. O nedenle burada şehit olanlar, cihat edenler ve yardım edenler çok şanslıdır. O nedenle Mavi Marmara şehitlerine tüm Müslümanlar gıpta etmiştir. Allah Mavi Marmara şehitlerine böyle bir üstünlük vermiştir. Uzun yıllardır Müslümanlar denizde şehit olma mertebesine ulaşmıştır. Mavi Marmara şehitlerine dil uzatanlar mükafatlarını rezil olmakla almışlardır” dedi.

 

KUDÜS’Ü ÖZGÜRLEŞTİRMEK FARZDIR

Bülent Yıldırım kutsal topraklar hakkında da bilgi verdiği konuşmasında, gönlünde ve yardımlarında Mescid-i Aksa olmayanın imanının zayıf olduğunu söyledi. Kudüs`ü özgürleştirmek için çalışmanın farz olduğunu kaydeden Yıldırım, “Ne mutlu Kudüs`ün etrafında şehit olanlara. Hiçbir dünya makamı Kudüs kadar önemli değildir. Müslüman ülkelerin iş birlikçi liderleri Kudüs`ü sattılar. Bunu çok iyi biliyoruz. Siyonizm ile iş birliği içerisine girdiler. Onlar Kudüs`ü sattığı için tahtlarından indirilecekler. Biz Mescid-i Aksa`yı asla bırakamayız. Kudüs hiçbir zaman bozulmuş Yahudi ve Hıristiyanların mescidi olmadı. Ey zalimler, Mescid`i Aksa yıkılsa bile biz bu davadan vazgeçmeyeceğiz. O bizim gönlümüzde yıkılmadıktan sonra o taş parçası yıkılsa da biz o yıkan elleri kırarız, hiç tereddüt etmeyiz” diye konuştu.

 

MÜSLÜMANLARA KARŞI DÜNYA SAVAŞI BAŞLATILDI

Bülent Yıldırım, şu anda dünya üzerinde Müslümanlara karşı bir dünya savaşı başlatıldığını ifade ederek, şöyle konuştu: “Hep ölenler Müslümanlar oluyor. Öldürenler ise Yahudi, Hıristiyan ve Budistler. Bunların hepsi Müslümanları öldürüyor. Hepsi birleşmiş Müslüman öldürüyor. Diğer taraftan da diğer Müslüman toplumların sırtlarını sıvazlıyorlar. Bu öldürülen Müslümanları düşünmeyin deyip yer altı kaynaklarını ele geçiriyorlar. Bunları düşünürseniz Türkiye`de darbe girişimi yapıp sizi dünyaya rezil ederiz diyorlar. İsrail dış işleri bakanı, İHH bizim en büyük tehdidimizdir dedi ve MİT`in TIR’ı İHH TIR’ı diyerek durduruldu. İçindeki silahlar ise İHH`yı teröre yardım ediyor diye gösterildi. Bu paralel güçler, tüm dünyaya bu alçakça yardımı yaptı. Ardından İHH`nın kendi şubesini bastılar. Polisler geldiğinde İHH tabelasını görüyor ve baskını kabul etmiyorlar. Hemen arkasından bu paralel yapının amirleri tehdit ediyorlar. Büroları basmayan polisleri hükümet düştükten sonra başka yerlere süreceğiz diyerek tehdit ediyorlar. İsrail İHH`yı bitirmek istiyor, ama senin ne işin var İHH ile? Sen benimle birlikte 5 vakit namazı aynı camide kılıyorsun, ama neden Filistinli çocuğu sevindirmek yerine İsrail`i sevindirmeyi seçiyorsun. Bugün 20’nci TIR’ımızı gönderdik İnegöl’den. İnşallah 100 TIR’a çıkaracağız. Bu TIR’larda silah değil, İnegöllü çocukların koyduğu oyuncaklar var, elbiseler var.”

 

ALLAH YOLUNDA YAPILAN HERŞEY CİHADDIR

Savaşın olduğu ülkelerde 37 yıl hapishanede yatıp çıkan insanlar gördüğünü dile getiren Yıldırım, “Şuanda Suriye zindanlarında kadınlara aklınıza gelebilecek her türlü işkenceler yapılıyor. Babasının yerini söylemeyen çocuğun dizleri matkapla deliniyor. 5-6 yaşındaki çocukların tırnakları çekiliyor. Şuanda 20 milyon insan aç ve susuz. Varil bombaları atılıyor masum insanların üzerine. Bütün dünya sessiz kaldı. İnsanlar ayakkabısız geziyor. Yeryüzünde masumlar olduğu sürece bizler bu çalışma kararlılığımızdan vazgeçmeyeceğiz. Müslümanlar ezildiği müddetçe bizler de cihad etme duygumuzdan vazgeçmeyeceğiz. Şimdi bana diyorlar ki cihad kavramını neden kullanıyorsunuz. Allah yolunda yapılan her şey cihaddır. Bizler Müslümanız. Cihad kavramını kötülemek isteyenleri de reddediyoruz. Bizim kavramlarımızı bize öğreten Peygamber efendimizdir” dedi.

GRUP YÜRÜYÜŞ EZGİLERİNİ İNEGÖLLÜLER İÇİN SESLENDİRDİ

Bülent Yıldırım’ın konuşmasının ardından Grup Yürüyüş sahne alarak ezgi ve marşlarıyla İnegöllülere unutulmaz bir gece yaşattı. Ayrıca programda yetimler için bir tablo açık arttırma ile satışa sunuldu. Tablo 2 bin TL değerle sahibini bulurken, buradan elde edilen paranın yetimler için kullanılacağı bildirildi.



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07