OLİMPİK´İN ŞAMPİYONU ADLİYE OLDU

OLİMPİK´İN ŞAMPİYONU ADLİYE OLDU

10. Olimpik Kurumlar Arası Futbol Turnuvası finalinde Cihangir Hastanesi´ni 4-3 yenen Adliye 1´incilik kupasının sahibi oldu.

26 Nisan tarihinde start alan ve 4 grupta 5´er takımın mücadelesi ile süren 10. Olimpik Kurumlar Arası Futbol Turnuvası önceki gün oynanan final müsabakası ile sona erdi.

Turnuvanın finalinde Cihangir Hastanesi ile karşı karşıya gelen Adliye, 4-3´lük skorla kupanın sahibi olurken Milli Eğitim İlkokulu takımını normal süresi 4-4 biten mücadelenin penaltılarında 8-7 ile geçen Milli Eğitim Lise ise 3´üncülük kupasını alan taraf oldu.

Ayrıca turnuvanın gol kralı, 24 gol kaydeden Adliye takımı forveti Hakan Akyıldız oldu.

İNEGÖL´ÜN EN GÖZDE TURNUVASI

Turnuva ile ilgili bilgiler veren İnegöl Olimpik Spor Tesisleri Genel Müdürü Ufuk Serkan Yavuz, ?10 yıldır düzenlediğimiz turnuvamızda gayemiz kurumlar arasında birlik ve beraberliği arttırmak, sporun sağlık ve kaynaştırma özelliğini tüm kurumlarımıza yaşatmaktır. Bu amaçla yola çıktığımız geleneksel turnuvamız, yoğun katılımla İnegöl´ün en gözde turnuvası haline geldiğini 10. yılında da göstermiş oldu. Geleneksel İnegöl Olimpik Kurumlar ArasTurnuvasınınen gözde turnuva olmasında başta turnuva hakemi Bilgin Özçağlar, komitemize ve özellikle Nurulay Demir´e çok teşekkür ederim? ifadelerini kullandı.

 

Kaymakam Ali Akça da, final müsabakasında heyecanın doruk noktasına ulaştığını belirterek turnuvaya katılan ve derece elde eden tüm takım ve sporcuları tebrik etti.

 

Konuşmaların ardından dereceye giren takım ve sporculara ödülleri takdim edildi.

 



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07