www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Olimpik’te heyecan başlıyor

Olimpik’te heyecan başlıyor

İnegöl Olimpik Spor Tesisleri tarafından bu yıl 14.üncüsü düzenlenecek Kurumlar Arası Futbol Turnuvası’nda kuralar çekildi. Maçlar önümüzdeki hafta başlayacak.

2007 yılında başlayan ve Olimpik Spor Tesislerinin kurucuları tarafından ve Kurumlar adına Bilgin Özçağlar tarafından başlatılan İnegöl Kurumlar arası Halı Saha Futbol Turnuvasının 14.üncüsü bu senede devam edecek.

Önceki gün Olimpik Halı Saha tesislerinde çekilen kuralar sonucu bu yıl 14.üncüsü düzenlenecek olan Kurumlar Arası Futbol Turnuvasıönümüzde ki hafta start alacak.

 KURUMLAR ARASI KAYNAŞMAYI ARTIRACAK

Yapılan kura çekimleri sonucu açıklamalarda bulunan İnegöl Olimpik Spor Tesisleri Genel Müdürü Ufuk Serkan Yavuz, “Bu günlerde memleketimiz için savaşan Silahlı kuvvetlerimize sağlık, sıhhat ve afiyet diliyor,şehit olan tüm askerlerimizi rahmetle anıyoruz. Amacımız kurumlar arası beraberliği artırmak, sporun kaynaştırma özelliğini tüm camiaya yaşatmaktır. Bu proje bizden çıktı. Bu yıl 14´üncüsünü düzenliyoruz. Projemize destek veren herkese teşekkür ediyor, kazasız, belasız, sakatlıksız bir turnuva diliyoruz.Bu sene erken başlamamızdaki amaç Ramazan ayı dolayısı ile biraz erkene alarak, Turnuvanın amacına ulaşmasıdır. 14 yıldan beri de bunu en güzel şekilde Olimpik spor Tesislerinde yapmanın bir ayrıcalık olduğunu umuyorum. İnegöl’deki sporseverlerinde bu turnuvaya ilgi ve alakalarının ön planda olduğu umuduyla kardeşliği ve birlikteliğimizi bu şekilde sağlamış oluyoruz. Ayrıca bu Turnuvanın başından beri bizlere destek olan Kaymakamımıza, belediye Başkanımıza ve tüm Kurum amirlerimize spor yöneticilerine, sporcularımıza ve tüm İnegöl sporsever halkına teşekkür eder, Önümüzdeki hafta startvereceğimiz bu Turnuvaya davet ediyoruz. Yapılan toplantı sonunda takımlar ve program belli olmuştur. Hakemimiz yine her sene olduğu gibi bu yılda Bilgin Özçağlar olacaktır. Düzenlediğimiz bu güzel etkinliğimize tüm İnegöllü sporseverleri davet ediyoruz.” İfadelerini kullandı. 

4 GRUPTA 18 TAKIM MÜCADELE EDECEK

Yapılacak olan turnuvaya ilgi oldukça yoğun olurken, 18 takımın katılım gösterdiği turnuvanın

A Grubu; Milli Eğitim Müdürlüğü İlköğretim, Özel İnegöl Aritmi hastanesi, İnegöl Devlet Hastanesi, Orman işletme müdürlüğü, Hükümet konağı

B Grubu;PTT, Bölge trafik, Starwood orman ürünleri, Plastik Pak, Özel İnegöl Cihangir Hastanesi,

C Grubu;İngaz, Teidaş, Yenice Rehabilitasyon, Milli Eğitim Müdürlüğü Lise,

D Gurubu;Buski, Müftülük, Uedaş, Acil 112 ekiplerinden oluşuyor.

 

Olimpik spor tesisleri tarafından bu yıl 14.üncüsü düzenlenecek olan İnegöl Kurumlar arası Halı Saha Futbol Turnuvası için çekilen kuralar neticesinde kurumlar arası ilk maç A gurubunda mücadele edecek olan geçen yılın şampiyon takımı olan Milli Eğitim Müdürlüğü İlköğretim ile yine aynı gurupta mücadele eden Orman işletme müdürlüğü karşılaşacak. Turnuvanın ikinci maçı ise, B gurubunda mücadele eden PTT ile yine aynı gurupta mücadele edecek olan Plastik Pak takımı karşı karşıya gelecek.

Haber Merkezi

 

 

 



  • BIST 100

    9809,64%0,96
  • DOLAR

    32,57% 0,26
  • EURO

    34,98% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2456,42% 0,85
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00