www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

ÖLMEDEN ÖNCE AİLESİNDEN DUA İSTEDİ

ÖLMEDEN ÖNCE AİLESİNDEN DUA İSTEDİ

Diyarbakır`da teröristlerin şehit ettiği 13 asker arasında bulunan Jandarma Onbaşı Aykut Delimehmetoğlu`nun, İnegöl’de yaşayan ailesi acı haberle yıkıldı. Aykut Delimehmetoğlu`nun, şehit düştüğü gün, sabah ailesini arayıp göreve gideceğini söyleyere

Ankara`nın Çubuk İlçesi`nde dünyaya gelen şehit onbaşı Aykut Delimehmetoğlu, Beytullah ve Gülnur Delimehmetoğlu çiftinin ikisi kız üç çocuğunun en büyüğü. Babası Beytullah Delimehmetoğlu`nun mobilya imalathanesinde çalıştığı Bursa`nın İnegöl İlçesi`nde oturan lise mezunu olan Aykut Delimehmetoğlu, "Ben komando olarak vatan borcumu yapmak istiyorum" diyerek askerlik için başvurdu. Şehit onbaşı Aykut Delimehmetoğlu, İzmir Foça`da acemi birliğini tamamladıktan sonra 2 ay önce Diyarbakır`daki birliğine teslim oldu.

Ailesinden Dua Etmelerini İstedi

Ailesine düşkünlüğü ile tanınan Aykut Delimehmetoğlu, şehit düştüğü dün operasyona gitmeden önce sabah evi telefon ile arayıp, araziye çıkacaklarını ve kendisi için dua etmelerini istedi. Oğluyla görüştükten sonra çalıştığı mobilya atölyesine giden ve içinin daraldığını söyleyen Beytullah Delimehmetoğlu dün öğleden sonra Diyarbakır`da 13 askerin şehit olduğu haberini duyunca "Allah’ım acaba benim yavrum da şehitlerin arasında mı ?" diyerek hemen oğlunun birliğini aradı. Birliğindeki arkadaşlarının Aykut`un yaralı olduğunu söylemeleri üzerine Beytullah Delimehmetoğlu, İnegöl Jandarma Bölük Komutanlığı`na geldi. Burada komutanlarla görüşen Beytullah Delimehmetoğlu`na acı haber söylenemedi. Gece ambulans ve sağlık ekibiyle Süleymaniye Mahallesi`ndeki evine geden askeri yetkililer Beytullah Delimehmetoğlu`na oğlu Aykut`un şehit olduğu haberini verdi.

Oğlunun şehit olduğunu öğrenen Gülnur Delimehmetoğlu fenalaşınca ambulans ile Devlet Hastanesi`ne kaldırıldı. Evlerine astıkları Türk bayrağı ile taziyeleri kabul eden aile, çocuklarını bugün son yolculuğuna doğum yerleri olan Ankara`nın Çubuk İlçesi`nde düzenlenecek askeri tören ile uğurlayacak.

 



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,50% 0,29
  • EURO

    34,79% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2443,62% 0,22
  • Ç. ALTIN

    3980,20% 0,00