www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Ölmek üzereyken kurtarıldı

Ölmek üzereyken kurtarıldı

Dipsizgöl göleti inşaatına düşerek günlerdir aç ve mahsur kalan tilki, İnegöl Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğüne bağlı Sahipsiz Hayvan Bakım ve Tedavi Merkezi ekiplerince yoğun çalışma sonucunda kurtarıldı.

Edinilen bilgilere göre; Dipsizgöl mahallesinde yapımı devam eden gölet inşaatına incelemelerde bulunmak üzere giden BUSKİ ekipler, gölet inşaatının içerisinde bir tilkinin mahsur kaldığını fark ettiler.

Yaklaşık 15 metre derinliğindeki gölet inşaatına düşen Tilki´nin bir türlü çıkamadığını ve mahsur kaldığını gören BUSKİ çalışanları, durumu İnegöl Belediyesi Sahipsiz Hayvan Bakım ve Tedavi Merkezi ekiplerine bildirdiler.

Dipsizgöl mahallesine gelen ekipler, aracın çıkamayacağını anlayarak yürümeye başladılar. Yaklaşık bir kilometre uzaklıkta bulunan dik yamaçlardan Dipsizgöl göledine ulaşan ekipler, gölet inşaatına inmek için yoğun çaba sarf ettiler. İple inşaat alanına inen ekipler, Tilki´yi yoğun çaba sonrasında yakaladılar.

EL ELE KURTARDILAR

Açlıktan ölmek üzere olan Tilki´ye tutan ekipler, gölet inşaatından çıkmak için el ele vererek kurtarma çalışmasını tamamladılar.  Yoğun çalışmalar sonucunda kurtarılan Tilki, ekiplerin ilk tedavisinin ardından doğaya salındı.

 

Haber ve Fotoğraf: Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    9812,88%0,93
  • DOLAR

    32,48% -0,15
  • EURO

    34,92% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2430,94% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3994,07% -0,01