www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

Ölüm Kalım Meselesi

Ölüm Kalım Meselesi

2.Lig Beyaz Grupta Mücadele eden bordo beyazlı ekibimiz Pazar günü saat 13.30’da ilçe stadında Sariyer Takımını konuk edecek.

Zorlu Şanlıurfaspor deplasmanında 90+7. Dakikada bulduğu golle 3 puanla dönen bordo beyazlı ekibimiz Ligde 40 puanla 5. Sırada yer alıyor. Pazar günü kendi sahasında ve seyircisi önünde 36 puanla ligin 6’ıncı sırasında yer alan ve Play-of mücadelesi veren Sarıyer takımı ile karşı karşıya gelecek.

Zorlu müsabaka Pazar günü saat 13.30’da başlayacak. Karşılaşmayı Sait Tuzcu, Mutlu Çiğdem, Cankut Gönenç ve Oğuzhan Çakır dörtlüsü yönetecek.

 

Maça Davet

 

İnegölspor Yönetim Kurulu Üyesi Erhan Demirden, Pazar günü saat 13.30’da sahamızda ağırlayacağımız Sarıyer maçına tüm ilçe halkını davet etti.

 

 

İnegölspor Yönetim Kurulu Üyesi Erhan Demirden, maça ilişkin yaptığı açıklamada; “İnegöl halkının ve taraftarlarımızın desteği ile yolumuza emin adımlarla devam ediyor. Bir yandan sportif başarıyı kovalarken diğer taraftan da mali açıdan düzlüğe çıkmaya çalışıyoruz.  Bugüne kadar mali açıdan elimizden geldiği kadar takımımızın borcunu aşağıya çekmeye çalıştık. Bu manada İnegölspor severlerin desteğin beklediğimizi de bir kez daha belirtmek istiyorum. Sportif anlamda başarımız zaten ortada. Takımımız gerçekten çok güzel mücadeleler veriyor ve Play-Off’un en güçlü ekiplerinden bir tanesi olduğumuzu gösteriyorlar. Zaman zaman iyi oyun oynamamıza rağmen istediğimiz skorları alamadık. Belki o maçlarda istediğimiz sonuçları alsaydık, şuanda liderlik mücadelesi veriyor olacaktır. Ama çok şükür ligdeki en güçlü ekipleri dize getirerek, Play-Off hattında bulunuyoruz. Bu haftada yine önemli ve zor bir müsabakaya çıkacağız. Play-Off’un iddialı ekiplerinden Sarıyer’i sahamızda ağırlayacağız. Sarıyer 4 puan gerimizden geliyor ve 6. sırada yer alıyor. Taraftarlarımızın desteği ile Sarıyer maçını kazanarak, rakibimizle puan farkını iyice açmak istiyoruz. Biz inandık, İnegöllülerde bize ve takımlarına inansın ve tribünleri doldursun. Hep beraber özlediğimiz 1.Lige yürüyüşümüzü devam ettirelim.” İfadelerini kullandı.

Haber Merkezi

 



  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,34% 0,29
  • EURO

    35,09% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2308,86% 1,39
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29