ÖLÜM KAVŞAĞINDA GÜVENLİ GEÇİŞ SİNAYLİZASYON SİSTEMİ UYGULAMAYA GEÇT

ÖLÜM KAVŞAĞINDA GÜVENLİ GEÇİŞ SİNAYLİZASYON SİSTEMİ UYGULAMAYA GEÇT

Ölüm Kavşağı ‘Avarlar’da Pazartesi günü uygulamaya giren sinyalizasyon sistemi, trafiği rahatlattı. 1 dakika bekleme süresi ile güvenli geçişlerin sağlandığı Avarlar’la ilgili konuşan AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin; “Şim

Birçok ölümlü ve yaralamalı trafik kazasının meydana geldiği Avarlar Kavşağı’nda sinyalizasyon sistemi Pazartesi günü itibari ile faaliyete geçti. Yolda gidiş-geliş istikametlerinde ve anayola çıkış noktalarında bulunan sinyalizasyon sistemi, hem sürücülere hem de çevre esnafa rahat bir nefes aldırırken, AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin bu kavşakla ilgili 2 gündür çok olumlu tepkiler aldıklarını söyledi.

Olması Gereken Neyse Onu Yapacağız

Meydana gelen ölümlü ve yaralamalı kazalar nedeni ile ölüm kavşağı diye tabir edilen Avarlar’da, Karayolları 14. Bölge Müdürlüğü marifeti ile sinyalizasyon sistemi uygulaması hayata geçirildi. Kavşakta trafik akışı düzene girerken, sürücüler ise uygulamadan gayet memnun. 1 dakikalık bekleme süreleri ile güvenli geçişin sağlandığı Avarlar’da, şimdi hedef yeni uygulanacak olan projenin hazırlanması. AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, göreve geldiği ilk günden itibaren uğraştığı bu konuyla ilgili yaptığı açıklamasında; Pazartesi günü yine Karayolları 14. Bölge Müdürlüğüne giderek Avarlar kavşağına yapılacak olan projeyle ilgili bir toplantı yaptıklarını söyledi. Projeyi yeniden gözden geçirdiklerini belirten Şahin; “Burayla ilgili çok fazla alternatifimiz de yok aslında, Ankara tarafında yol kenarında bulunan binalardan dolayı. Ama biz olması gereken neyse onu yapacağız. En uygun projeyi yapacağız” dedi.

Olumlu Tepkiler Alıyoruz

Uygun olan projenin hazırlanıp hayata geçirilene kadar geçecek süreçte ise sinyalizasyon sisteminin trafiği en azından rahatlatacağını kaydeden Şahin, “Bu süreç içerisinde işlem tamamlanıp yeni proje uygulamaya girene kadar o bölgede sinyalizasyon sistemi kurduk. Sinyalizasyon sistemi Pazartesi günü uygulamaya geçirildi. Sinyalizasyon sisteminin kurulmasının ardından iki gündür vatandaşlardan da olumlu tepkiler almaya başladık. İnşallah bundan sonra oradan kaza haberleri almayız” dedi.



  • BIST 100

    10272,75%-0,04
  • DOLAR

    32,28% -0,17
  • EURO

    34,79% -0,04
  • GRAM ALTIN

    2407,80% 0,62
  • Ç. ALTIN

    3900,49% 0,32