www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

ÖLÜME ATLADI

ÖLÜME ATLADI

Yaşadığı psikolojik sorunlar nedeniyle intihar teşebbüsünde bulunan Fatma D. isimli kadın,itfaiye ekipleri tarafından apartmanın önüne kurulan hava yastığına düşerek hafif şekilde yaralandı.

Edinilen bilgiye göre olay geçtiğimiz Cumartesi günü saat 13.00 sıralarında Yenice Mahallesi Mezar Sokak No.20 adresinde meydana geldi.İddiaya göre adreste ikamet eden 29 yaşındaki Fatma D.,bir süredir yaşadığı psikolojik sorunların bunalımına kapılarak 5. kattaki dairesinincamına çıktı. Burada bir süre telefonla konuşan kadını gören mahalle sakinleri durumu hemen 155´e ve 112´ye bildirdiler.

KAPLAN OYALADI, İTFAİYEYE MÜDAHALE FIRSATI DOĞDU

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda emniyet ekibi intikal ederken İlçe Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan da kısa sürede bölgeye gelerek Fatma D.´yi sakinleştirmeye çalıştı. Kaplan, Fatma D. ile diyaloga girerek oyalamaya çalışırken bölgeye intikal eden Bursa Büyükşehir Belediyesi İnegöl İtfaiye Müdürlüğü ekipleri binanın önüne hava yastığı kurdu.

UCUZ ATLATTI

Bir yandan ağlarken bir yandan da telefonda bir yakını ile konuşan Fatma D. görüşme esnasında kendini aniden boşluğa bıraktı. Apartmanın altındaki işyerinin tentesine çarpmaktan son anda kurtulan Fatma D., itfaiye ekipleri tarafından binanın altına kurulan hava yastığına düştü. Olayı yara almadan atlatan Fatma D.sağlık ekiplerinin ilk müdahalelerinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servis bölümüne kaldırılarak tedavi altına alındı. Fatma D.´nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Olayla ilgili tahkikat sürüyor.



  • BIST 100

    9756,27%1,15
  • DOLAR

    32,53% -0,05
  • EURO

    34,79% -0,20
  • GRAM ALTIN

    2425,45% -0,18
  • Ç. ALTIN

    4017,93% 0,00