ÖLÜMÜN YAŞI YOK

ÖLÜMÜN YAŞI YOK

Huzur Mahallesi’nde meydana gelen olayda; otobüste istifra ettikten sonra annesi tarafından duş aldırılıp oynamaya gönderilen 5 yaşındaki Fatih Bozkurt, aniden fenalaşarak yaşamını yitirdi.

Otobüste kustuktan sonra annesi tarafından duş aldırılıp oynamaya gönderilen 5 yaşındaki Fatih Bozkurt, aniden fenalaşarak yaşamını yitirdi. Küçük Fatih’in cesedi ölüm nedeninin belirlenmesi için Bursa Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Edinilen bilgilere göre; olay, önceki gün Huzur mahallesi 22’nci Sokak’ta meydana geldi. İstanbul’da bulunan yakınlarını annesi Hatice Bozkurt ile ziyaretten dönen Fatih Bozkurt, otobüste fenalaşarak istifra etti. Otobüste 4 kez istifra eden küçük Fatih, eve geldikten sonra da rahatsızlığı devam edince annesi tarafından duş aldırılıp, oynaması için sokağa gönderildi.

Aniden Fenalaşarak Yere Yığıldı

Sokakta arkadaşları ile oyun oynayan küçük Fatih, bir süre sonra aniden fenalaşarak yere düşmesi üzerine, çevreden yetişen komşuları tarafından özel araçla İnegöl Devlet Hastanesi acil servisine götürüldü. Doktorların yaptığı tüm müdahalelere rağmen Fatih Bozkurt, kurtarılamadı.

Ölüm Nedeni Araştırılıyor

Olayı duyup acil servise gelen üç çocuk babası Selim Bozkurt fenalık geçirdi. Cumhuriyet Savcısı tarafından yapılan ilk incelemenin ardından küçük Fatih’in cesedi ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla Bursa Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.



  • BIST 100

    10263,97%0,54
  • DOLAR

    32,34% -0,05
  • EURO

    34,77% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2388,12% -0,34
  • Ç. ALTIN

    3873,60% -0,14