www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

ÖLÜMÜNDEN KİMSE SORUMLU DEĞİLDİR

ÖLÜMÜNDEN KİMSE SORUMLU DEĞİLDİR

Psikolojik sorunlar yaşadığı iddia edilen 24 yaşındaki B.S. İsimli Genç Şipali ile Dömez Mahalleleri arasındaki ağaçlık alanda kendini asarak intihar etti.

 

Edinilen bilgiye göre olay, geçtiğimiz Cuma akşamı Şipali Mahallesi yakınlarında bulunan boş arazide meydana geldi. İddiaya göre, bir süredir psikolojik sorunlar yaşayan 24 yaşındaki B.S. kiraladığı özel otomobil ile bir süre gezdikten sonra İnegöl´e bağlı Şipali ile Dömez Mahalleleri arasında bulunan ağaçlık alana gitti. Yaşadığı problemlere dayanamayan genç, yanında getirdiği ipi ağaca bağlayarak kendini astı.

 

?ÖLÜMÜMDEN KİMSE SORUMLU DEĞİLDİR?

Olaydan önce bir arkadaşlarına helallik ister gibi mesajlar atan genci arayan arkadaşları ulaşamayınca meraklanarak aramaya başladılar. Genci aramaya çıkan arkadaşları ara sıra sohbet etmek için gittikleri Şipali ile Dömez Mahalleleri arasındaki ağaçlık alana gittiklerinde arkadaşlarını ağaca asılı vaziyette buldular. Büyük şok yaşayan gençler, durumu hemen Jandarma ekiplerine bildirdiler. İhbar üzerine olay yerine gelen İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri bölgeyi güvenlik çemberine aldılar. Yapılan incelemeler esnasında B.s.´ın cebinden ?Ölümümden kimse sorumlu değildir´ şeklinde bir not çıktığı öğrenilirken, gencin cansız bedeni olay yerine gelen nöbetçi savcının incelemelerinin ardından,ağaçtan indirilerek cenaze nakil aracı ile İnegöl Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,50% 0,29
  • EURO

    34,79% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2443,62% 0,22
  • Ç. ALTIN

    3980,20% 0,00