www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Ömer Faruk İnegölspor´da

Ömer Faruk İnegölspor´da

TFF 2.Lig Beyaz Grup ekiplerinden İnegölspor, Ofspor´dan eski oyuncu sustoper Ömer Faruk Şenkan ile 2 yıllık anlaşma sağladı.

Kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde konuşan yönetim kurulu üyesi Abdurrahman Maksutlar açıklamasında; "Yeni sezon hazırlıklarına tüm hızıyla devam ediyoruz. Bugün Ofspor´dan eski oyuncumuz stoper Ömer Faruk Şenkan ile anlaşma sağladık. Altyapımızdan çıkan ve geçtiğimiz sezon profesyonel sözleşme imzalattığımız Ömer kardeşimiz gelişimini tamamlaması için Ofspor´a transfer olmuştu. Bizde Ömer´in gelişimini takip etmiştik. Burada gösterdiği performans ile kendisini kanıtlayan Ömer´i tekrar kadromuza dahil etmek istedik. İnşallah bundan sonra kulübümüzün başarısı için mücadele edecek. Şuanda Ömer kardeşimizle birlikte altyapıdan yetişip, A takımımızda forma giyen futbolcu sayımız 14 oldu. İnşallah bu kardeşlerimiz hem  İnegölspor´umuz hem de Türk futbolu için paydalı olacaklar. Transfer çalışmalarımız sürüyor. Anlaşma sağladığımız oyuncularımızı en kısa sürede kamuoyu ile paylaşacağız."dedi

Ömer Faruk Şenkan ise; "Yeniden İnegölspor´a döndüğüm için çok mutluyum. Geçtiğimiz sezon başı başkanımız ve yönetici ağabeylerimiz beni profesyonel yaparak A takıma dahil etmişlerdi. Daha sonra Ofspor´dan transfer teklifi gelince, gelişimimi tam anlamıyla tamamlamak için Of´a transfer oldum. Bu sezon başkanımız ve yönetici ağabeylerim beni yeniden İnegölspor´da görmek istediklerini söylediler ve İnegöl´ümüze yeniden döndüm. İnşallah elimden gelen gayreti göstererek takımıma katkı sağlamak istiyorum."şeklinde konuştu.

Haber ve Fotoğraf:Osman GÜRBAŞ

 



  • BIST 100

    9506,34%-0,25
  • DOLAR

    32,49% 0,13
  • EURO

    34,72% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2489,94% 1,14
  • Ç. ALTIN

    4168,04% -0,71