www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Önce Açılış Sonra Aşure İkramı

Önce Açılış Sonra Aşure İkramı

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Yeşilyayla Havuzlu Sokak Camii´ne kazandırılan ek hizmet binası, tuvaletler, abdest alma yerleri ve çevre düzenlemesi hizmete açılırken, Başkan Altepe açılışın ardından vatandaşlara aşure dağıttı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, bir taraftan şehre vizyon katacak makro projelerle uğraşırken, diğer taraftan da vatandaşların taleplerini yerine getirdiklerini belirterek, ?Sizler bizi desteklediğiniz müddetçe, bizler de burada olduğumuz müddetçe bu hizmetlerimiz devam edecek? dedi.

Kent merkezinde yoğun yapılaşma nedeniyle sosyal donatı alanlarından mahrum kalan mahalleler, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan yıkımlarla vatandaşların nefes alacağı alanlara kavuşuyor. Yapılaşmanın yoğun olduğu Yıldırım İlçesi Yeşilyayla Mahallesi´nde de herhangi bir sosyal donatı alanı bulunmayan Havuzlu Sokak Camii´ne ek hizmet binası, tuvaletler, abdest alma yerleri ile bir de lokal kazandırıldı. Caminin yanında bulunan binanın yıkılmasının ardından yerine yapılan ek üniteler törenle hizmete açıldı.

DESTEK SİZDEN HİZMET BİZDEN

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Yıldırım Kaymakamı Mehmet Aydın´ın da katıldığı törende özellikle sosyal donatı alanlarından mahrum mahallelerde halkın talepleriyle yakından ilgilendiklerinin altını çizdi. Bir yandan şehre vizyon katacak makro projelerle uğraşırken, diğer taraftan da vatandaşların dertlerine ilaç, yaralarına merhem olmaya çalıştıklarını dile getiren Başkan Altepe, mahallelerin daha yaşanılabilir hale getirilmesi için uğraştıklarını vurguladı. Yeşilyayla Mahallesi´nde de küçük ama anlamlı bir açılış yaptıklarını ifade eden Başkan Altepe, ?Önemli olan halkımızın mutluluğu. Yeşilyayla mahallesi, Maltepe mahallesi ne istiyor. Bunlar önemli. Ben 48 yıldır seçimlere katılıyorum. Bunun 40 yılında da yönetici olarak katıldım. Mahalle mahalle, sokak sokak Yıldırım´ı geziyoruz. Onun için bu mahallelerde ne eksik bizi yakından ilgilendiriyor. Bu işler çok büyük rakam tutmayan işler ama birilerinin ilgilenmesi gerekli. Hizmet için buradayız. Sizler bizi hizmet için seçtiniz. Bizler de hizmetlerimizi yapmaya devam edeceğiz. Sizler desteklediğiniz müddetçe, bizler de burada olduğumuz müddetçe bu hizmetler devam edecek. Destek sizden hizmet bizden? dedi.

Yıldırım Kaymakamı Mehmet Aydın da hem Büyükşehir Belediyesi´nin hem de Yıldırım Belediyesi´nin halkın taleplerinin karşılanması noktasında önemli çalışmalar yaptıklarını hatırlatarak, Havuzlu Sokak Camii´ne kazandırılan ek hizmet binası ve çevre düzenlemelerinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

Yeşilyayla Mahalle Muhtarı Elfaz Şahin ile Cami imam hatibi İsmail Bülbül, mahalleye kazandırılan eser nedeniyle Başkan Altepe´ye teşekkür etti.

Açılış kurdelesini kesen Başkan Altepe ve protokol üyeleri daha sonra törene katılan davetlilere aşure dağıttı.

 

Haber ve Fotoğraf: Kurum Bülteni



  • BIST 100

    9669,35%1,52
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25