www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Önce bıçakladı sonra darp etti

Önce bıçakladı sonra darp etti

2. OSB sanayinde meydana gelen olayda daha önce aralarında husumet bulunan iki kişi arasında yaşanan kavgada, bir kişi önce bıçaklandı, ardından silahla vurularak, darp edildi.

Yaralanan şahıs hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayı gerçekleştiren şahıs ise jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Alınan bilgilere göre Gemlik ilçesinden İnegöl´de bulunan bir sunta fabrikasına kereste getiren ve aralarında daha önce husumet bulunan Ersin E. ile Erol S. 2. O.S.B.´de faaliyet gösteren bir sunta fabrikasının  girişinde karşı karşıya geldiler. İkili arasında başlayan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Çıkan kavgada iddiaya göre Ersin E. önce Erol S.´yi bıçakladı. Daha sonra silahla ayağından vurdu. Bununlada yetinmeyen şahıs Erol S.´yi darp ederek olay yerinde geldiği kamyonetle kaçarak kayıplara karıştı. İhbar üzerine olay yerine Jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Gelen sağlık ekipleri yaralıya ilk müdahaleyi olay yerinde yaparak İnegöl devlet hastanesine kaldırdı. Jandarma ekipleri olayı gerçekleştirdikten sonra olay yerinden kaçarak kayıplara karışan Ersin E.´yi Bursa´ya kaçarken yakaladı. Yakalanan Ersin E. Jandarma ekipleri tarafından ifadesi alınmak üzere İnegöl Jandarma Komutanlığına götürüldü.

Olayla alakalı tahkikat devam ediyor.

Haber Merkezi



  • BIST 100

    9809,64%0,96
  • DOLAR

    32,57% 0,26
  • EURO

    34,98% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2456,42% 0,85
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00